O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή

O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή Facebook Twitter
3

O Justin Bieber δεν αγαπά τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και την επιμονή των θαυμαστών του και κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια. Αλλά, αυτή τη φορά, κατεγράφη να γίνεται πιο βίαιος από το συνηθισμένο.

Η κάμερα τον κατέγραψε καθισμένο στη λιμουζίνα του να περνά μπροστά από ενθουσιασμένους θαυμαστές έξω από ένα στάδιο στην Βαρκελώνη. Το τζάμι του οχήματος είναι κατεβασμένο και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις ορδές των θαυμαστών, οπότε ήταν μάλλον πειρασμός για μια πιο κοντινή επαφή με τον τραγουδιστή. Ένας νεαρός άντρας πλησιάζει το όχημα, το ακολουθεί καθώς κινείται, προσπαθεί να δώσει το χέρι του στον τραγουδιστή και τον πιάνει από το μπλουζάκι. Ο Bieber αρχικά δεν δείχνει να αντιδρά, αλλά ξαφνικά απαντά με μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό σχολιάστηκε πολύ στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις. Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος του Bieber δήλωσε στο Hollywood Life πως ο Bieber αισθάνθηκε απειλή και αντέδρασε φυσιολογικά. Ο εκπρόσωπος είπε πως έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του, αν και δεν του αρέσει να συμπεριφέρεται άσχημα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αρκετοί σημειώνουν πως για την προστασία του υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι οι άντρες ασφαλείας του, πως το παράθυρο του οχήματος δε θα έπρεπε να είναι ανοιχτό και κυρίως ότι δεν θα έπρεπε αυτό να περνά τόσο κοντά από τους θαυμαστές του.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
το προβλημα με τη συγκεκριμενη ειδηση ειναι οτι διαδοθηκε λανθασμενα απο τα ξενα μεσα. αυτοπτεις μαρτυρες ειπαν οτι το συγκεκριμενο ατομο δεν ηταν θαυμαστης ,και για αρκετη ωρα πριν φτασει ο μπιμπερ στο σημειο αυτο, ελεγε συνεχως πως αν τον δει θα τον χαστουκισει. στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα αυτο. κι εγω αν ημουν στη θεση του μπιμπερ και του καθε μπιμπερ θα αντιδρουσα ετσι γιατι δεν ηταν τιποτε αλλο παρα αυτοαμυνα.