O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή

O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή Facebook Twitter
3

O Justin Bieber δεν αγαπά τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και την επιμονή των θαυμαστών του και κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια. Αλλά, αυτή τη φορά, κατεγράφη να γίνεται πιο βίαιος από το συνηθισμένο.

Η κάμερα τον κατέγραψε καθισμένο στη λιμουζίνα του να περνά μπροστά από ενθουσιασμένους θαυμαστές έξω από ένα στάδιο στην Βαρκελώνη. Το τζάμι του οχήματος είναι κατεβασμένο και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις ορδές των θαυμαστών, οπότε ήταν μάλλον πειρασμός για μια πιο κοντινή επαφή με τον τραγουδιστή. Ένας νεαρός άντρας πλησιάζει το όχημα, το ακολουθεί καθώς κινείται, προσπαθεί να δώσει το χέρι του στον τραγουδιστή και τον πιάνει από το μπλουζάκι. Ο Bieber αρχικά δεν δείχνει να αντιδρά, αλλά ξαφνικά απαντά με μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό σχολιάστηκε πολύ στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις. Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος του Bieber δήλωσε στο Hollywood Life πως ο Bieber αισθάνθηκε απειλή και αντέδρασε φυσιολογικά. Ο εκπρόσωπος είπε πως έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του, αν και δεν του αρέσει να συμπεριφέρεται άσχημα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αρκετοί σημειώνουν πως για την προστασία του υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι οι άντρες ασφαλείας του, πως το παράθυρο του οχήματος δε θα έπρεπε να είναι ανοιχτό και κυρίως ότι δεν θα έπρεπε αυτό να περνά τόσο κοντά από τους θαυμαστές του.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM
Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Πολιτισμός / Ολλανδικό μουσείο βρήκε ρωμαϊκό φαλλό 20 εκατοστών σε ξεχασμένη συλλογή 16.000 κουτιών

Το Valkhof Museum στο Ναϊμέχεν εντόπισε ένα σπάνιο φαλλικό αντικείμενο από οστό, πιθανότατα ρωμαϊκής εποχής, μέσα σε τεράστια συλλογή αρχαιολογικών ευρημάτων που παρέμενε σε αποθήκες. Οι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν συχνά φαλλικά σύμβολα ως φυλαχτά γονιμότητας και προστασίας
THE LIFO TEAM
Το Met Gala στην εποχή του Μπέζος: όταν το χρήμα της τεχνολογίας αγοράζει γούστο

Πολιτισμός / Το Met Gala έγινε Tech Gala: Όταν το κακό γούστο αγοράζει κύρος

Με τον Jeff Bezos και τη Lauren Sánchez Bezos σε ρόλο βασικών χρηματοδοτών και τιμητικών συμπροέδρων, και τα εισιτήρια να φτάνουν τα 100.000 δολάρια, το Met Gala του 2026 προκαλεί νέα συζήτηση για το αν η πιο ισχυρή βραδιά της μόδας μετατρέπεται σε σκηνή επιρροής για τη Silicon Valley
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο διάβολος τελικά δεν φορά Prada: Τι αποκαλύπτει η ενδυματολόγος του Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Ο διάβολος τελικά δεν φορά Prada: Τι αποκαλύπτει η ενδυματολόγος του Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Μόλι Ρότζερς, ενδυματολόγος του σίκουελ «Ο Διάβολος Φοράει Prada», αποκαλύπτει ότι η Μιράντα Πρίστλεϊ δεν φοράει σχεδόν καθόλου Prada, ούτε στη νέα ταινία ούτε στην αρχική.
THE LIFO TEAM
Ο Κρίστοφερ Νόλαν λέει ότι η Οδύσσεια δεν θα είναι μεγαλύτερη από το Oppenheimer

Πολιτισμός / Ο Κρίστοφερ Νόλαν λέει ότι η Οδύσσεια δεν θα είναι μεγαλύτερη από το Oppenheimer

Ο Κρίστοφερ Νόλαν επιβεβαίωσε ότι η νέα του ταινία, βασισμένη στο έπος του Ομήρου, θα έχει διάρκεια μικρότερη από τις τρεις ώρες του Oppenheimer. Ο σκηνοθέτης μίλησε για την «τεράστια πίεση» της διασκευής, ενώ η Οδύσσεια γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX, με τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο του Οδυσσέα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
το προβλημα με τη συγκεκριμενη ειδηση ειναι οτι διαδοθηκε λανθασμενα απο τα ξενα μεσα. αυτοπτεις μαρτυρες ειπαν οτι το συγκεκριμενο ατομο δεν ηταν θαυμαστης ,και για αρκετη ωρα πριν φτασει ο μπιμπερ στο σημειο αυτο, ελεγε συνεχως πως αν τον δει θα τον χαστουκισει. στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα αυτο. κι εγω αν ημουν στη θεση του μπιμπερ και του καθε μπιμπερ θα αντιδρουσα ετσι γιατι δεν ηταν τιποτε αλλο παρα αυτοαμυνα.