O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή

O Justin Bieber έριξε γροθιά στο πρόσωπο θαυμαστή του επειδή αισθάνθηκε απειλή Facebook Twitter
3

O Justin Bieber δεν αγαπά τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και την επιμονή των θαυμαστών του και κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε διάφορα επεισόδια. Αλλά, αυτή τη φορά, κατεγράφη να γίνεται πιο βίαιος από το συνηθισμένο.

Η κάμερα τον κατέγραψε καθισμένο στη λιμουζίνα του να περνά μπροστά από ενθουσιασμένους θαυμαστές έξω από ένα στάδιο στην Βαρκελώνη. Το τζάμι του οχήματος είναι κατεβασμένο και το αυτοκίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις ορδές των θαυμαστών, οπότε ήταν μάλλον πειρασμός για μια πιο κοντινή επαφή με τον τραγουδιστή. Ένας νεαρός άντρας πλησιάζει το όχημα, το ακολουθεί καθώς κινείται, προσπαθεί να δώσει το χέρι του στον τραγουδιστή και τον πιάνει από το μπλουζάκι. Ο Bieber αρχικά δεν δείχνει να αντιδρά, αλλά ξαφνικά απαντά με μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό σχολιάστηκε πολύ στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις. Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος του Bieber δήλωσε στο Hollywood Life πως ο Bieber αισθάνθηκε απειλή και αντέδρασε φυσιολογικά. Ο εκπρόσωπος είπε πως έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του, αν και δεν του αρέσει να συμπεριφέρεται άσχημα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αρκετοί σημειώνουν πως για την προστασία του υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι οι άντρες ασφαλείας του, πως το παράθυρο του οχήματος δε θα έπρεπε να είναι ανοιχτό και κυρίως ότι δεν θα έπρεπε αυτό να περνά τόσο κοντά από τους θαυμαστές του.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
το προβλημα με τη συγκεκριμενη ειδηση ειναι οτι διαδοθηκε λανθασμενα απο τα ξενα μεσα. αυτοπτεις μαρτυρες ειπαν οτι το συγκεκριμενο ατομο δεν ηταν θαυμαστης ,και για αρκετη ωρα πριν φτασει ο μπιμπερ στο σημειο αυτο, ελεγε συνεχως πως αν τον δει θα τον χαστουκισει. στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα αυτο. κι εγω αν ημουν στη θεση του μπιμπερ και του καθε μπιμπερ θα αντιδρουσα ετσι γιατι δεν ηταν τιποτε αλλο παρα αυτοαμυνα.