Πανδαιμόνιο και ορδές θαυμαστριών για τον Τούρκο πρωταγωνιστή του "Καρά Σεβντά" στην Αθήνα

Πανδαιμόνιο και ορδές θαυμαστριών για τον Τούρκο πρωταγωνιστή του "Καρά Σεβντά" στην Αθήνα Facebook Twitter
19

#Atina Türk filmleri haftası #kardeşimbenim galası başlangıç...

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Burak Özçivit ?? (@burakozcivit) στις

Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα το πρωί ο 32χρονος ηθοποιός Μπουράκ Οζτσιβίτ, γνωστός από τους ρόλους του στα σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και «Καρά Σεβντά».

Ο Τούρκος ηθοποιός βρέθηκε το απόγευμα στο γκαλά έναρξης της διοργάνωσης "Turkish Film Days" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και ήρθε αντιμέτωπος με ορδές θαυμαστριών που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν. Η υποδοχή θύμιζε ροκ σταρ και όταν ο Μπουράκ εμφανίστηκε στην είσοδο επικράτησε πανδαιμόνιο για μια selfie και ένα αυτόγραφο.

O ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης, Turkish Film Days όπου θα προβληθεί για πρώτη φορά η ταινία «My Brother» στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Πολιτισμός
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Τρε τρατζίκ! Δε λέω ρε κορίτσια ωραίο το γκομενάκι αλλά προς τι τόση ιστερία κ παροξυσμός πια? Μετά να μην κατηγορούμε μόνο τους άντρες όταν βλέπουν τέτοια κ μας λένε χαζοκόμενες...
H απόλυτη παρακμή. 1000 χρόνια μετά το Μάντζικερτ, οι κόρες των απογόνων των προδομένων Ταγμάτων του τραγικού Ρωμανού Δ' του επονομαζόμενου Διογένη, συνωστίζονται ουρλιάζοντας και παρακαλώντας για λίγο...σάλιο απο τον κατά τα άλλα καλό παιδί και καθ'όλα αξιο παλληκάρι και Τούρκο ηθοποιό, απ'ευθείας όμως απογόνου του Αλπ Αρσλάν όπως τεκμαίρεται λόγω φάτσας. Που να το φανταζόνταν οι παπούδες μας οι Ρωμαίοι οι οποίοι ποτίσανε όλη τη γή της Ανατολίας με το αίμα τους, ότι κάποτε στο μέλλον, 1000 χρόνια μετά στο Θέμα της Ελλάδας θα συνωστίζονταν οι Ρωμιές και θα παρακαλούσαν να γίνουν γεντικλί (γεντικλούδες) στο χαρέμι του πάσα ένα Μπέυεφέντι. (Για την ιστορία, τον Αυτοκράτορα Ρωμανό στον Μάντζικερτ τον πρόδωσαν κατά σειρά οι Ρωμιοί, βλ Ελληνες Ανατολίτες, στρατιώτες του, οι Φράγκοι ιππότες μισθοφόροι του υπό τον Ρουσσέλ ντε Μπεγιέλ, και απέμεινε μόνος στο πεδίο της μάχης με μόνους Ρωμιούς παρόντες την προσωπική σωματοφυλακή του (Κατάφρακτοι) την επονομαζόμενη "Εταιρεία" και "Εξκουβίτορες" καθώς και την Βαράγγειο φρουρά, η οποία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδφο αποτελούταν απο Σάξονες εξ Αγγλίας, Νορβηγούς και Ισλανδούς μισθοφόρους). Πρίν να τελειώσει ιστορικά ένα έθνος, χρεωκοπεί και τελειώνει πρώτα απ'όλα ηθικά.
Εντάξει το τερμάτισες! Το ότι είναι κατάντια να είναι δημοφιλή τέτοια σίριαλ θα πρεπε να πεις. Όχι ότι μια Ελληνίδα δε μπορεί να αγαπήσει έναν Τουρκο...ή εναν οποιονδήποτε... Σύνελθε λίγο...
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παραπάνω ...παραλήρημα προέρχεται από άτομο που παραπονείται στις "εξομολογήσεις" ότι δεν μπορεί να βρει κοπέλα γιατί "δεν έχει σταθερό εισόδημα", και οι κοπέλες "θέλουν τα λούσα τους" ενώ αυτός δεν θέλει να "χαλάσει" τις "10.000 που έχει αποταμιευμένες στην τράπεζα". ...Αμ, δεν είναι τόσο τα λεφτά αγορίνα μου όσο τα καμένα μυαλά που φταίνε...Υγ. Όλα αυτά -φυσικά- χωρίς να έχω καμία εκτίμηση για τα τουρκικά σήριαλ και την ελληνική tv γενικότερα.
Xίλια χρόνια μετά το Ματζικέρτ και με τόσες επιμειξίες και παιδομαζώματα, περισσότερες πιθανότητες έχεις εσύ και τα κορίτσια που ουρλιάζουν να έχετε τούρκικο αίμα από τον τυπά που μας ήρθε για να τα αρπάξει.
Αυτός ο πλανήτης είναι ποτισμένος με λογιών λογιών αίματα, από καταβολής κόσμου, κι εσύ κόλλησες στο Μαντζικέρτ, 1000 χρόνια πριν.Αντί να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς, γράψε ένα σενάριο για το Μαντζικέρτ, βάλε για πρωταγωνιστή κανέναν ομορφούλη (όχι σαν τότε που ήσουν αγέννητος, που έπαιζε ο Νίκος Βασταρδής τον Ρωμανό Διογένη) και κει θα δεις επιτυχία. Να είσαι βέβαιος ότι οι κακοί Τούρκοι θα τιμήσουν δεόντως την προσπάθειά σου.
οι δικές μας εληνοχριστιανές μανάδες τι κάνουν? η άλλη η Κύπρια διαμαρτυρήθηκε για τα λογοτεχνικά κείμενα των τούρκων συγγραφέων, οι δικές μας τίποτε? ούτε καν μία να πάει να πιάσει την κόρη της από το μαλλί μακριά από τον "κακό τούρκο"? Αλλά έτσι είναι μια ζωή τις μεγαλώνουν με το "να βρεις έναν με λεφτά να τυλίξεις"...
Ασυναρτησίες. Εσένα σε μεγάλωσαν με τον κακό τον Τούρκο, η άλλη μεγάλωσε με τον τυλιγμένο λεφτά, κι όλα αυτά σε ένα σχόλιο για έναν ωραίο γκόμενο.Έτσι λυσσάξατε όταν έγινε ο ντόρος για τον Στιβακτάκη. Ζηλεύουμε λιγάκι;
Ότι θα έβλεπα τέτοιες σκηνές απείρου "κάλλους" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ειλικρινά δεν το περίμενα. Και ναι, έχουμε πιάσει πάτο...
Καλά τώρα για να είμαστε κ ειλικρινείς τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν από την εποχή του Elvis και των Beatles, αν έκαναν έτσι για τους One Direction αντί για Τούρκο πρωταγωνίστη θα μας ενοχλούσε εξίσου? Κ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι φαν ούτε της Ελληνικής ούτε της Τούρκικης tv.
Ε, ναι, σιγά το πράγμα. Κι εγώ ούτε που ασχολούμαι με τους τηλεοπικούς αστέρες, Έλληνες, Τούρκους, γουατέβα, άσε που είμαι και ολίγον ψυχρόαιμον ον για να εκδηλώσω έτσι τον θαυμασμό μου, αλλά υπάρχουν κι αυτές που εκδηλώνονται και είναι ΟΚ, γιατί όχι; αφού έτσι την βρίσκουν; Χαίρομαι για λόγου τους και χαίρεται κι ο κύριος Καρασεβντάς.
"Την ίδια ώρα, ένα μάτσο ρατσιστές (πιθανόν γονείς και κάποιων κοριτσόπουλων εδώ) απαγόρευαν την είσοδο των προσφυγόπουλων στα σχολεία." κλπ...Τέτοιες αντιθέσεις διαπιστώνει κανείς και... Δεν περιγράφω άλλο.
Καλά, αυτόν εδώ τον καλέσαμε, δεν ήρθε με το ζόρι να κλείσει τους δρόμους γιατί δεν του είχαμε στρωμένο κρεβάτι, φαΐ και δωρεάν εκπαίδευση, ούτε ήρθε να κάνει κάμπινγκ σε καμιά πλατεία.