Πανδαιμόνιο και ορδές θαυμαστριών για τον Τούρκο πρωταγωνιστή του "Καρά Σεβντά" στην Αθήνα

Πανδαιμόνιο και ορδές θαυμαστριών για τον Τούρκο πρωταγωνιστή του "Καρά Σεβντά" στην Αθήνα Facebook Twitter
19

#Atina Türk filmleri haftası #kardeşimbenim galası başlangıç...

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Burak Özçivit ?? (@burakozcivit) στις

Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα το πρωί ο 32χρονος ηθοποιός Μπουράκ Οζτσιβίτ, γνωστός από τους ρόλους του στα σίριαλ «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και «Καρά Σεβντά».

Ο Τούρκος ηθοποιός βρέθηκε το απόγευμα στο γκαλά έναρξης της διοργάνωσης "Turkish Film Days" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και ήρθε αντιμέτωπος με ορδές θαυμαστριών που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν. Η υποδοχή θύμιζε ροκ σταρ και όταν ο Μπουράκ εμφανίστηκε στην είσοδο επικράτησε πανδαιμόνιο για μια selfie και ένα αυτόγραφο.

O ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης, Turkish Film Days όπου θα προβληθεί για πρώτη φορά η ταινία «My Brother» στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Πολιτισμός
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λούκα Γκουαντανίνο γύρισε 7 ώρες και 15 λεπτά για μια σινεφιλία που «δεν υπάρχει πια»

Πολιτισμός / Ο Λούκα Γκουαντανίνο έκανε ταινία 7 ωρών και 15 λεπτών για μια σινεφιλία που «δεν υπάρχει πια»

Το «Joie de vivre» είναι η επτάωρη ερωτική επιστολή του Γκουαντανίνο στον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι και σε έναν τρόπο να βλέπεις, να συζητάς και να ζεις το σινεμά που ανήκει πια στον 20ό αιώνα.
THE LIFO TEAM
Τζον Μάλκοβιτς: Ακύρωσε εμφάνιση στο Τελ Αβίβ επειδή του απέδωσαν δήλωση «αλληλεγγύης» που δεν είχε κάνει

Πολιτισμός / Τζον Μάλκοβιτς: Ακύρωσε εμφάνιση στο Τελ Αβίβ επειδή του απέδωσαν δήλωση «αλληλεγγύης» που δεν είχε κάνει

Εταιρεία δημοσίων σχέσεων τού απέδωσε ότι αισθάνεται «ιδιαίτερη εγγύτητα και αλληλεγγύη» προς το ισραηλινό κοινό. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν είχε πει ούτε εγκρίνει αυτά τα λόγια και ακύρωσε την εμφάνισή του.
THE LIFO TEAM
Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα και φίλησε τον Χαβιέ Μπαρδέμ μετά από 15,5 λεπτά αποθέωσης στη Βενετία

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα και φίλησε τον Χαβιέ Μπαρδέμ μετά από 15,5 λεπτά αποθέωσης στη Βενετία

Η Κρουζ φίλησε τον Χαβιέ Μπαρδέμ και ξέσπασε σε κλάματα στην πρεμιέρα του «Bunker», που πήρε το πιο θερμό χειροκρότημα της φετινής Μόστρας μέχρι στιγμής.
THE LIFO TEAM
Οι τέσσερις πίνακες της κλοπής στο Μουσείο Ρενουάρ και οι ιστορίες που κουβαλούν

Πολιτισμός / Οι τέσσερις πίνακες της κλοπής στο Μουσείο Ρενουάρ και οι ιστορίες τους

Η ηθοποιός που συνδέθηκε με τον γιο του ζωγράφου, μια γυναίκα στο πηγάδι και δύο πορτρέτα που βρέθηκαν στον κήπο. Τα πρόσωπα και οι περιπέτειες των έργων που αφαιρέθηκαν από την τελευταία κατοικία του Ρενουάρ στην Κυανή Ακτή.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ κερδίζει το Praemium Imperiale 2026

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ τιμάται με το Praemium Imperiale 2026

Η Αυστραλή ηθοποιός βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε φετινούς νικητές του μεγάλου ιαπωνικού βραβείου για τις τέχνες. Βραβεύονται επίσης η Τζένι Χόλζερ, ο Ντάνιελ Λίμπεσκιντ, ο Άντι Γκολντσγουόρθι και ο Χέρμπερτ Μπλόμστεντ.
THE LIFO TEAM
«Ήμασταν υπερβολικές, πολύ μάγισσες, πάρα πολλές γυναίκες»: Η Σάντρα Μπούλοκ θυμάται γιατί ντρεπόταν για το «Practical Magic»

Πολιτισμός / «Ήμασταν υπερβολικές, πολύ μάγισσες, πάρα πολλές γυναίκες»: Η Σάντρα Μπούλοκ θυμάται γιατί ντρεπόταν για το «Practical Magic»

Η Σάντρα Μπούλοκ θυμάται την ντροπή που κουβαλούσε μετά την αρχική υποδοχή της ταινίας του 1998. Σήμερα, αυτό που τότε έμοιαζε υπερβολικό είναι ακριβώς ο λόγος που το «Practical Magic» έγινε καλτ.
THE LIFO TEAM
BRUCE CAMPBELL ΗΘΟΠΟΙΟΣ EVIL DEAD ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολιτισμός / Μπρους Κάμπελ: Ο ηθοποιός του «Evil Dead» αποκάλυψε ότι έχει πέντε χρόνια ζωής μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ο Μπρους Κάμπελ είχε μοιραστεί για πρώτη φορά τον Μάρτιο την είδηση της διάγνωσης του, αναφέροντας τότε ότι ο καρκίνος είναι «αντιμετωπίσιμος», αλλά όχι «ιάσιμος»
THE LIFO TEAM
Τι κάνει η Κέιτ Μπλάνσετ μέσα σε μια συμμορία εξωγήινων μηχανόβιων;

Πολιτισμός / Τι κάνει η Κέιτ Μπλάνσετ μέσα σε μια συμμορία εξωγήινων μηχανόβιων;

Στο «Alpha Gang» των Ντέιβιντ και Νέιθαν Ζέλνερ, εξωγήινοι φτάνουν στη Γη μεταμφιεσμένοι σε συμμορία μηχανόβιων της δεκαετίας του 1950. Η Κέιτ Μπλάνσετ συμμετέχει στην ταινία, κάνει παραγωγή και την περιγράφει ως «alien Chekhovian».
THE LIFO TEAM
Μια απόκοσμη μάσκα, ένα πορτρέτο της Ελισάβετ Α΄ και το αρχείο του Ι. Μ. Πέι μπαίνουν σε μουσεία

Πολιτισμός / Μια απόκοσμη μάσκα, ένα πορτρέτο της Ελισάβετ Α΄ και το αρχείο του Ι. Μ. Πέι μπαίνουν σε μουσεία

Το Μουσείο Ορσέ απέκτησε μια εφυαλωμένη κεραμική μάσκα του Ζαν Καριές, η Art Gallery of South Australia ένα πορτρέτο της Ελισάβετ Α΄ γύρω στο 1565 και το MIT Museum το επαγγελματικό αρχείο του Ι. Μ. Πέι, με υλικό από 60 μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Τρε τρατζίκ! Δε λέω ρε κορίτσια ωραίο το γκομενάκι αλλά προς τι τόση ιστερία κ παροξυσμός πια? Μετά να μην κατηγορούμε μόνο τους άντρες όταν βλέπουν τέτοια κ μας λένε χαζοκόμενες...
H απόλυτη παρακμή. 1000 χρόνια μετά το Μάντζικερτ, οι κόρες των απογόνων των προδομένων Ταγμάτων του τραγικού Ρωμανού Δ' του επονομαζόμενου Διογένη, συνωστίζονται ουρλιάζοντας και παρακαλώντας για λίγο...σάλιο απο τον κατά τα άλλα καλό παιδί και καθ'όλα αξιο παλληκάρι και Τούρκο ηθοποιό, απ'ευθείας όμως απογόνου του Αλπ Αρσλάν όπως τεκμαίρεται λόγω φάτσας. Που να το φανταζόνταν οι παπούδες μας οι Ρωμαίοι οι οποίοι ποτίσανε όλη τη γή της Ανατολίας με το αίμα τους, ότι κάποτε στο μέλλον, 1000 χρόνια μετά στο Θέμα της Ελλάδας θα συνωστίζονταν οι Ρωμιές και θα παρακαλούσαν να γίνουν γεντικλί (γεντικλούδες) στο χαρέμι του πάσα ένα Μπέυεφέντι. (Για την ιστορία, τον Αυτοκράτορα Ρωμανό στον Μάντζικερτ τον πρόδωσαν κατά σειρά οι Ρωμιοί, βλ Ελληνες Ανατολίτες, στρατιώτες του, οι Φράγκοι ιππότες μισθοφόροι του υπό τον Ρουσσέλ ντε Μπεγιέλ, και απέμεινε μόνος στο πεδίο της μάχης με μόνους Ρωμιούς παρόντες την προσωπική σωματοφυλακή του (Κατάφρακτοι) την επονομαζόμενη "Εταιρεία" και "Εξκουβίτορες" καθώς και την Βαράγγειο φρουρά, η οποία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδφο αποτελούταν απο Σάξονες εξ Αγγλίας, Νορβηγούς και Ισλανδούς μισθοφόρους). Πρίν να τελειώσει ιστορικά ένα έθνος, χρεωκοπεί και τελειώνει πρώτα απ'όλα ηθικά.
Εντάξει το τερμάτισες! Το ότι είναι κατάντια να είναι δημοφιλή τέτοια σίριαλ θα πρεπε να πεις. Όχι ότι μια Ελληνίδα δε μπορεί να αγαπήσει έναν Τουρκο...ή εναν οποιονδήποτε... Σύνελθε λίγο...
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παραπάνω ...παραλήρημα προέρχεται από άτομο που παραπονείται στις "εξομολογήσεις" ότι δεν μπορεί να βρει κοπέλα γιατί "δεν έχει σταθερό εισόδημα", και οι κοπέλες "θέλουν τα λούσα τους" ενώ αυτός δεν θέλει να "χαλάσει" τις "10.000 που έχει αποταμιευμένες στην τράπεζα". ...Αμ, δεν είναι τόσο τα λεφτά αγορίνα μου όσο τα καμένα μυαλά που φταίνε...Υγ. Όλα αυτά -φυσικά- χωρίς να έχω καμία εκτίμηση για τα τουρκικά σήριαλ και την ελληνική tv γενικότερα.
Xίλια χρόνια μετά το Ματζικέρτ και με τόσες επιμειξίες και παιδομαζώματα, περισσότερες πιθανότητες έχεις εσύ και τα κορίτσια που ουρλιάζουν να έχετε τούρκικο αίμα από τον τυπά που μας ήρθε για να τα αρπάξει.
Αυτός ο πλανήτης είναι ποτισμένος με λογιών λογιών αίματα, από καταβολής κόσμου, κι εσύ κόλλησες στο Μαντζικέρτ, 1000 χρόνια πριν.Αντί να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς, γράψε ένα σενάριο για το Μαντζικέρτ, βάλε για πρωταγωνιστή κανέναν ομορφούλη (όχι σαν τότε που ήσουν αγέννητος, που έπαιζε ο Νίκος Βασταρδής τον Ρωμανό Διογένη) και κει θα δεις επιτυχία. Να είσαι βέβαιος ότι οι κακοί Τούρκοι θα τιμήσουν δεόντως την προσπάθειά σου.
οι δικές μας εληνοχριστιανές μανάδες τι κάνουν? η άλλη η Κύπρια διαμαρτυρήθηκε για τα λογοτεχνικά κείμενα των τούρκων συγγραφέων, οι δικές μας τίποτε? ούτε καν μία να πάει να πιάσει την κόρη της από το μαλλί μακριά από τον "κακό τούρκο"? Αλλά έτσι είναι μια ζωή τις μεγαλώνουν με το "να βρεις έναν με λεφτά να τυλίξεις"...
Ασυναρτησίες. Εσένα σε μεγάλωσαν με τον κακό τον Τούρκο, η άλλη μεγάλωσε με τον τυλιγμένο λεφτά, κι όλα αυτά σε ένα σχόλιο για έναν ωραίο γκόμενο.Έτσι λυσσάξατε όταν έγινε ο ντόρος για τον Στιβακτάκη. Ζηλεύουμε λιγάκι;
Ότι θα έβλεπα τέτοιες σκηνές απείρου "κάλλους" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ειλικρινά δεν το περίμενα. Και ναι, έχουμε πιάσει πάτο...
Καλά τώρα για να είμαστε κ ειλικρινείς τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν από την εποχή του Elvis και των Beatles, αν έκαναν έτσι για τους One Direction αντί για Τούρκο πρωταγωνίστη θα μας ενοχλούσε εξίσου? Κ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι φαν ούτε της Ελληνικής ούτε της Τούρκικης tv.
Ε, ναι, σιγά το πράγμα. Κι εγώ ούτε που ασχολούμαι με τους τηλεοπικούς αστέρες, Έλληνες, Τούρκους, γουατέβα, άσε που είμαι και ολίγον ψυχρόαιμον ον για να εκδηλώσω έτσι τον θαυμασμό μου, αλλά υπάρχουν κι αυτές που εκδηλώνονται και είναι ΟΚ, γιατί όχι; αφού έτσι την βρίσκουν; Χαίρομαι για λόγου τους και χαίρεται κι ο κύριος Καρασεβντάς.
"Την ίδια ώρα, ένα μάτσο ρατσιστές (πιθανόν γονείς και κάποιων κοριτσόπουλων εδώ) απαγόρευαν την είσοδο των προσφυγόπουλων στα σχολεία." κλπ...Τέτοιες αντιθέσεις διαπιστώνει κανείς και... Δεν περιγράφω άλλο.
Καλά, αυτόν εδώ τον καλέσαμε, δεν ήρθε με το ζόρι να κλείσει τους δρόμους γιατί δεν του είχαμε στρωμένο κρεβάτι, φαΐ και δωρεάν εκπαίδευση, ούτε ήρθε να κάνει κάμπινγκ σε καμιά πλατεία.