Τα 5 κανάλια πλήρωσαν την πρώτη δόση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τις τηλεοπτικές άδειες

Τα 5 κανάλια πλήρωσαν την πρώτη δόση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για τις τηλεοπτικές άδειες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την πρώτη δόση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ πλήρωσαν στην εφορία οι δικαιούχοι των τηλεοπτικών αδειών. 

Μετά και την κατοχύρωση των πέντε τηλεοπτικών αδειών από το ΕΣΡ στους σταθμούς Epsilon TV, SKAI, ANT1, Alpha και Star, κατατέθηκε η πρώτη δόση για την κατοχή της δεκαετούς άδειας επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής, ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος και γενικού περιεχομένου.

Κάθε ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια θα πρέπει να πληρώσει συνολικά 35 εκατομμύρια ευρώ σε δέκα ισόποσες δόσεις. 

Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, η ετήσια δόση πρέπει να καταβάλλεται στον πρώτο μήνα κάθε έτους και έτσι, σύμφωνα με πηγές του ΕΣΡ, τον προσεχή Ιανουάριο είναι πιθανό να ζητηθεί η καταβολή και της δεύτερης δόσης από τους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στις αρχές του μήνα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς είχε επί της ουσίας προαναγγείλει την οριστική διακοπή μετάδοσης σήματος του Mega μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης από τους δικαιούχους και τώρα μένει να αποδειχτεί αν τελικά το πρόγραμμα του καναλιού θα διακοπεί. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM