Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για Game of love του ANT1

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για Game of love του ANT1 Facebook Twitter
2

Και στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπήκε το ριάλιτι "Game of Love" που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού.

Η έρευνα στρέφεται όμως και κατά των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι επιφορτισμένα με την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Λίγο νωρίτερα το ΕΣΡ καλούσε σε ακρόαση τον ΑΝΤ1 σχετικά με την αμφιλεγόμενη εκπομπή, μετά από σωρεία καταγγελιών. 

Η ακρόαση ορίστηκε για την επόμενη Τρίτη στις 10.00π.μ.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Το αμφιλεγόμενο και προκλητικό πρόγραμμα θα βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών, αλλά όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ίσως προκύψουν ευθύνες και γα το ΕΣΡ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εισαγγελικός λειτουργός θα πρέπει να ελέγξει και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος .

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: «Είναι αδύνατο να κάνουμε τα στραβά μάτια» - Η Ισπανία θα μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό αν συμμετάσχει το Ισραήλ

TV & Media / Eurovision 2026: «Είναι αδύνατο να κάνουμε τα στραβά μάτια» - Η Ισπανία θα μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό αν συμμετάσχει το Ισραήλ

Είναι η πρώτη από τις «Big Five» του διαγωνισμού που δηλώνουν ανοιχτά ότι θα μποϊκοτάρει τον φετινό διαγωνισμό αν η EBU επιτρέψει να συμμετάσχει το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Γιώργος Μαζωνάκης: «Με έχει μπλοκάρει παντού, του έστειλα στο Instagram για την επέμβαση της μητέρας μας» λέει η αδελφή του

TV & Media / Γιώργος Μαζωνάκης: «Με έχει μπλοκάρει παντού, του έστειλα στο Instagram για την επέμβαση της μητέρας μας» λέει η αδελφή του

«Δυστυχώς ο Γιώργος παρά το ότι ενημερώθηκε, δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί μας» υποστηρίζει η αδελφή του δημοφιλούς τραγουδιστή
LIFO NEWSROOM
Emmy: Θύελλα χειροκροτημάτων στα Emmy για τον Στίβεν Κόλμπερτ μετά την ακύρωση του «Late Show» από το CBS

TV & Media / Emmy: Θύελλα χειροκροτημάτων στα Emmy για τον Στίβεν Κόλμπερτ μετά την ακύρωση του «Late Show» από το CBS

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε να απονείμει βραβείο και έκανε χιούμορ για… αναζήτηση δουλειάς – Αργότερα ανέβηκε ξανά στη σκηνή για το βραβείο του «The Late Show» ως Καλύτερο Talk Show
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εχω δει αθροιστικά 10 λεπτά.Βρηκα 10 λόγους για να κοπεί ή τουλαχιστον να προβαλλεται γυρω στη 01:00πμ τα ξημερωματα.Ειναι γεματο λαθη ρε γαμωτο.Δεν ειμαι οπισθοδρομικως, αλλα δε χρειάζεται να πάμε κι εκει. Έχουμε πολλες εξελίξεις ακομα να βιώσουμε. Ας μην ειναι αυτη η πρωτη μας επιλογή.