ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Eurovision 2025: Βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Κύπρου με τον Theo Evan

Eurovision 2025: Βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Κύπρου με τον Theo Evan Facebook Twitter
Φωτ. Theo Evan / eurovision.tv
0

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη πρόβα της Κύπρου για τη Eurovision 2025.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2025, Theo Evan, το βράδυ της Τετάρτης ολοκλήρωσε τη δεύτερη πρόβα του στη σκηνή της Βασιλείας, τραγουδώντας το κομμάτι «Shh».

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την πρόβα μάλιστα, αποκαλύπτονται οι περισσότερες - αν όχι όλες - λεπτομέρειες για την σκηνική του παρουσία και όσα θα δούμε από τον καλλιτέχνη στο δεύτερο μισό του Α' Ημιτελικό, στις 13 Μαΐου.

Αναλυτικότερα ο Theo φαίνεται σαν να αιωρείται σε ορισμένα σημεία του κομματιού, ενώ παράλληλα καλείται να διατηρήσει την ισορροπία του μαζί με τους χορευτές επάνω σε σιδερένιες σκαλωσιές.

Σημειώνεται πως η έμπνευση πίσω από την εμφάνιση του νεαρού καλλιτέχνη, είναι από το διάσημο σχέδιο του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Άνθρωπος του Βιτρούβιου».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα πριν τους Ημιτελικούς, η πρώτη πεντάδα που «βλέπουν» στον τελικό, είναι η Σουηδία, η Αυστρία, η Γαλλία, το Ισραήλ και η Ολλανδία, με την Κύπρο να βρίσκεται στην 12η θέση.

 
TV & Media
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM