ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε πως κλείνει το κανάλι ΑΡΤ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε πως κλείνει το κανάλι ΑΡΤ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
0

Το κανάλι ΑΡΤ θα σταματήσει να εκπέμπει, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Γιώργο Καρατζαφέρη. 

«Το κανάλι κλείνει. Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου», δήλωσε αποδίδοντας την ευθύνη στο ΕΣΡ και την κυβέρνηση.

«Το πρόστιμο του ΕΣΡ μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ υποστήριξε πως διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του.

Νωρίτερα τον Νοέμβριο είχε μιλήσει για «προβοκάτσια». 

Της ανακοίνωσης του κλεισίματος είχε προηγηθεί η απόφαση του ραδιοτηλεοπτικού οργάνου, για την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV για τη μετάδοση ενός χυδαίου «γκάλοπ» μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Το ΕΣΡ έκρινε πως υπάρχει προσβολή μνήμης νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων.

Μια ημέρα μετά την απόφαση του ΕΣΡ, στα γραφεία της Αρχής στάλθηκε απειλητικό σημείωμα κατά της ζωής των μελών του οργάνου και των οικογενειών τους, απαιτώντας την αναίρεση της απόφασης.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM