Variety: Το Ισραήλ κάνει μήνυση στη Μαντόνα για την Eurovision

Variety: Το Ισραήλ κάνει μήνυση στη Μαντόνα για την Eurovision Facebook Twitter
0

Η εμφάνιση της Μαντόνα στην φετινή Eurovision, που διεξήχθη στο Ισραήλ, πυροδότησε έντονη κριτική με αμέτρητα αρνητικά σχόλια και τώρα η διάσημη τραγουδίστρια είναι επίσης αντιμέτωπη με μήνυση.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ KAN, που ανέλαβε την παραγωγή του μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού τον Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ κατά των Live Nation και Live Nation Israel. Στη μήνυση αναφέρεται πως οι εκπρόσωποι της Μαντόνα αθέτησαν τους όρους της συμφωνίας και δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους σε οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα σχετικά δικαστική έγγραφα, το KAN ζητά αποζημίωση ύψους 1.375 εκατομμυρίων σέκελ (390.000 δολάρια) από την εταιρία ψυχαγωγίας Live Nation. Το KAN, την μήνυσή του, υποστηρίζει πως παρείχε στη Μαντόνα «υλικοτεχνική υποστήριξη εκτός της παραγωγής της Eurovision», έξοδα που υποτίθεται θα κάλυπτε η ομάδα της τραγουδίστριας. Σε αυτά περιλαμβάνονταν προτζέκτορες, ακουστικά, επιπλέον βοηθοί επί σκηνής, σκηνές, προσωπικό ασφαλείας κ.α.

Ο τηλεοπτικός σταθμός σημειώνει επίσης πως η Live Nation συμφώνησε να καλύψει αυτά τα έξοδα αλλά δεν πλήρωσε ποτέ, ενώ όσες προσπάθειες έγιναν έκτοτε για να πάρουν τα χρήματα «έχουν αποτύχει».

Την αμοιβή της Μαντόνα στον τελικό της Eurovision κάλυψε ο Καναδο-Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Σίλβαν Άνταμς. Το KAN είχε 

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν εξαρχής επεισοδιακή. Μετά από διαπραγματεύσεις, η Μαντόνα υπέγραψε τελικά συμβόλαιο μόλις δυο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό. Ωστόσο οι παραγωγοί του KAN αλλά και οι διοργανωτές της Eurovision δυσαρεστήθηκαν πολύ βλέποντας την Μαντόνα να εμφανίζει σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης επί σκηνής, κάτι που δεν είχε γίνει στις πρόβες.

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM