Γιατί η εμφάνιση της Λούρδης, της κόρης της Μαντόνα, έκανε πολλούς να μιλάνε για «κλώνο» της Lady Gaga

Γιατί η εμφάνιση της Λούρδης, της κόρης της Μαντόνα, έκανε πολλούς να μιλάνε για «κλώνο» της Lady Gaga Facebook Twitter
3

Έχει μια από τις διασημότερες μητέρες παγκοσμίως, αλλά η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η 22χρονη Λούρδη, της οποίας πατέρας είναι ο Κουβανός ηθοποιός Κάρλος Λεόν, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κάθεται στην πρώτη σειρά τους σόου Proenza Schouler. 

Αυτό όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η ομοιότητα της Λούρδης με την Lady Gaga, η οποία και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες στα social media, που άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνιση της 22χρονης, παραθέτοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας.

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Λούρδη είχε συναντηθεί από κοντά κάποια στιγμή με την «σωσία» της, την Lady Gaga:


Νωρίτερα φέτος η Μαντόνα είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της πως θα ήταν «μικρότερη πρόκληση» για τα παιδιά της αν δεν την είχαν ως μητέρα. 

Εκτός από την Λούρδη, η Μαντόνα έχει επίσης έναν βιολογικό γιο, τον Ρόκο, με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, και τέσσερα υιοθετημένα παιδιά από το Μαλάουι- τους Ντέιβιντ, Μέρσι και τα δίδυμα Έσθερ και Στέλλα.

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως τα παιδιά της μερικές φορές δυσκολεύονται έχοντας ως μητέρα έναν από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο. 

«Πιστεύω πως εύχονται να μην ήμουν η Μαντόνα. Νομίζω πως θα ήταν γι' αυτά λιγότερη πρόκληση αν δεν με είχαν ως μητέρα», είχε πει η Μαντόνα, μιλώντας στην εκπομπή Graham Norton Show.

Με πληροφορίες από Huffington Post

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίνα Μενδώνη: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Προχωρά ο σχεδιασμός του εκσυγχρονισμού του Εθνικού Αρχαιολογικού και του Επιγραφικού Μουσείου

«Ο συνολικός επανασχεδιασμός των εκθέσεων των δύο Μουσείων, βάσει και της επέκτασης-αναβάθμισης του κτηριακού συγκροτήματος θα αποδώσει ένα σύγχρονο μουσείο παγκόσμιας εμβέλειας», τόνισε η υπουργός, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Πολιτισμός / Το ACID των Καννών ανακοίνωσε 9 «τολμηρές» ταινίες – με δύο σκηνοθέτες από το Ιράν

Η παράλληλη ενότητα των Καννών που έχει ταυτιστεί με την ανάδειξη νέων δημιουργών ανακοίνωσε το φετινό της πρόγραμμα με εννέα ταινίες από το Ιράν, την Ελβετία και τη Γαλλία. Το ACID επιμένει και φέτος σε πιο τολμηρές και λιγότερο προβλέψιμες επιλογές.
THE LIFO TEAM
Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Χοακίν Φίνιξ ανάμεσα στους 1.000 καλλιτέχνες που αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Πολιτισμός / 1.000 καλλιτέχνες αντιδρούν στη συγχώνευση Paramount–Warner

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και παραγωγοί του Χόλιγουντ υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή κατά της συγχώνευσης Paramount και Warner Bros. Discovery, λέγοντας ότι το deal θα κάνει τη βιομηχανία πιο κλειστή και πιο ασφυκτική για δημιουργούς και εργαζομένους.
THE LIFO TEAM
Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Πολιτισμός / Η Μπιόρκ ξεκαθαρίζει το τοπίο: το νέο άλμπουμ της έρχεται το 2027

Η Μπιόρκ διέψευσε ότι το echolalia είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου της και εξήγησε ότι πρόκειται για το όνομα της νέας της έκθεσης στην Εθνική Πινακοθήκη της Ισλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστεί μια εκδοχή νέου τραγουδιού, ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ αναμένεται το 2027.
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΙΝΟ ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ

Πολιτισμός / Ο Γκουαντανίνο υπερασπίζεται τον Σαλαμέ: «Πώς μπορεί ένα σχόλιο να εξελιχθεί σε παγκόσμια αντιπαράθεση;»

Ο Ιταλός σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών υπερασπίστηκε τον νεαρό ηθοποιό αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για την όπερα και το μπαλέτο που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Πολιτισμός / Γιατί όλοι ξαναμιλούν για τον Μαρσέλ Ντυσάν

Η μεγάλη αναδρομική του Μαρσέλ Ντυσάν που ανοίγει στις 12 Απριλίου στο MoMA δεν φέρνει απλώς ξανά στο προσκήνιο έναν από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες του 20ού αιώνα. Φέρνει μαζί της και το παλιό ερώτημα που δεν σταμάτησε ποτέ να τον ακολουθεί: τι ακριβώς είναι τέχνη και ποιος το αποφασίζει;
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πλάκα μας κάνουν; Η κόρη της Μαντόνα είναι φυσική καλλονή με εντελώς διαφορετικές αναλογίες.Η Gaga ναι μεν είναι γοητευτική, αλλά με τίποτα όμορφη. Όποτε έχει εμφανιστεί και είναι όμορφη, την έχουν αναλάβει 50 μάστορες και εξήντα μαθητάδες, μέχρι όταν το ρολόι σήμαινε μεσάνυχτα η χρυσοποίκιλτη άμαξα γινόταν πάλι κολοκύθα...!Μη δουλευόμαστε τώρα!...Επίσης η μία είναι 1,55 (Gaga) και η άλλη 1,70 που είναι, μία ακόμη, σημαντική διαφορά.
Υποκείμενο εντελώς αυτό που γράφεις. Στα νιάτα της η gaga μια χαρά ήταν, όπως και η κόρη της Μαντόνα. Εμένα προσωπικά, δεν μου κάνει καμία αίσθηση για καμία από τις δύο, να πω ότι είναι κούκλα. Είναι δυο όμορφες κοπέλες (για τη gaga αναφέρομαι στα νιάτα της, για να κάνω μια δίκαιη σύγκριση). Επίσης, το ύψος δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, αν κάποιος ή κάποια έχει πανέμορφα χαρακτηριστικά.
Υποκειμενική η σύγκριση μεταξύ τους δεν είναι. Είναι αντικειμενικότατη και δεν μοιάζουν καθόλου.Το ύψος το ανέφερα ως ένα τυπικό χαρακτηριστικό που έχει σημασία ως προς τη σύγκριση μεταξύ τους, καθώς λόγω σημαντικής διαφοράς ύψους, αλλάζουν και κάποιες αναλογίες. Όχι πως παίζει ρόλο στην εμφάνιση, ανεξάρτητα.Προσωπικά, η Gaga μου αρέσει πάρα πολύ ως φυσική παρουσία. Την θεωρώ πολύ γοητευτική και ερωτική.Ό,τι ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο είναι περί της άστοχης σύγκρισης και ομοιότητας μεταξύ τους.Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα των δύο ως σύντροφο, την Gaga θα επέλεγα. Εκτός της εμφάνισης, (κυρίως) λόγω προσωπικότητας και ηλικίας.Τα τελευταία χρόνια η Gaga είναι κάτι πολύ διαφορετικό απ΄ό,τι μας παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της. Πολύ προσγειωμένη, ώριμη, συμπαθητική.