Έχει μια από τις διασημότερες μητέρες παγκοσμίως, αλλά η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

 

Η 22χρονη Λούρδη, της οποίας πατέρας είναι ο Κουβανός ηθοποιός Κάρλος Λεόν, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κάθεται στην πρώτη σειρά τους σόου Proenza Schouler. 

 

Αυτό όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η ομοιότητα της Λούρδης με την Lady Gaga, η οποία και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες στα social media, που άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνιση της 22χρονης, παραθέτοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας.

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Λούρδη είχε συναντηθεί από κοντά κάποια στιγμή με την «σωσία» της, την Lady Gaga:

 


Νωρίτερα φέτος η Μαντόνα είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της πως θα ήταν «μικρότερη πρόκληση» για τα παιδιά της αν δεν την είχαν ως μητέρα. 

 

Εκτός από την Λούρδη, η Μαντόνα έχει επίσης έναν βιολογικό γιο, τον Ρόκο, με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, και τέσσερα υιοθετημένα παιδιά από το Μαλάουι- τους Ντέιβιντ, Μέρσι και τα δίδυμα Έσθερ και Στέλλα.

 

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως τα παιδιά της μερικές φορές δυσκολεύονται έχοντας ως μητέρα έναν από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο. 

 

«Πιστεύω πως εύχονται να μην ήμουν η Μαντόνα. Νομίζω πως θα ήταν γι' αυτά λιγότερη πρόκληση αν δεν με είχαν ως μητέρα», είχε πει η Μαντόνα, μιλώντας στην εκπομπή Graham Norton Show.

 

Με πληροφορίες από Huffington Post