Γιατί η εμφάνιση της Λούρδης, της κόρης της Μαντόνα, έκανε πολλούς να μιλάνε για «κλώνο» της Lady Gaga

Γιατί η εμφάνιση της Λούρδης, της κόρης της Μαντόνα, έκανε πολλούς να μιλάνε για «κλώνο» της Lady Gaga Facebook Twitter
3

Έχει μια από τις διασημότερες μητέρες παγκοσμίως, αλλά η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η 22χρονη Λούρδη, της οποίας πατέρας είναι ο Κουβανός ηθοποιός Κάρλος Λεόν, εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κάθεται στην πρώτη σειρά τους σόου Proenza Schouler. 

Αυτό όμως που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η ομοιότητα της Λούρδης με την Lady Gaga, η οποία και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες στα social media, που άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνιση της 22χρονης, παραθέτοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας.

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Λούρδη είχε συναντηθεί από κοντά κάποια στιγμή με την «σωσία» της, την Lady Gaga:


Νωρίτερα φέτος η Μαντόνα είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της πως θα ήταν «μικρότερη πρόκληση» για τα παιδιά της αν δεν την είχαν ως μητέρα. 

Εκτός από την Λούρδη, η Μαντόνα έχει επίσης έναν βιολογικό γιο, τον Ρόκο, με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, και τέσσερα υιοθετημένα παιδιά από το Μαλάουι- τους Ντέιβιντ, Μέρσι και τα δίδυμα Έσθερ και Στέλλα.

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως τα παιδιά της μερικές φορές δυσκολεύονται έχοντας ως μητέρα έναν από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο. 

«Πιστεύω πως εύχονται να μην ήμουν η Μαντόνα. Νομίζω πως θα ήταν γι' αυτά λιγότερη πρόκληση αν δεν με είχαν ως μητέρα», είχε πει η Μαντόνα, μιλώντας στην εκπομπή Graham Norton Show.

Με πληροφορίες από Huffington Post

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Πολιτισμός / Στον κήπο της Τζούντι Ντεντς κάθε δέντρο θυμίζει κάποιον που έφυγε

Η Τζούντι Ντεντς μίλησε για τον κήπο του σπιτιού της στο νέο επεισόδιο του podcast Roots, αλλά αυτό που περιέγραψε δεν ήταν απλώς ένας κήπος. Ηταν ένας τόπος μνήμης, όπου τα δέντρα έχουν ονόματα, οι μυρωδιές κρατούν ζωντανό το παρελθόν και η φύση γίνεται παρηγοριά ακόμα κι όταν η όραση σχεδόν χάνεται.
THE LIFO TEAM
Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Πολιτισμός / Μήπως σου λείπει το μέλλον; Ο Μαρκ Φίσερ επιστρέφει μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Το We Are Making a Film About Mark Fisher επιστρέφει στη σκέψη του Μαρκ Φίσερ όχι σαν ακαδημαϊκό μνημόσυνο αλλά σαν ζωντανό πολιτισμικό ερώτημα. Γιατί ένας θεωρητικός που έγραψε για χαμένα μέλλοντα και εξάντληση μοιάζει σήμερα πιο παρών από ποτέ;
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ξεκίνησε το διεθνές συνέδριο με θέμα την ελληνική χειροτεχνία

Η Λίνα Μενδώνη κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου δήλωσε: «Η αναβίωση της ελληνικής χειροτεχνίας δεν αφορά μόνον στη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αφορά στη διάσωση και τη μετάδοση στις νεότερες γενιές ενός τεράστιου πολιτιστικού κεφαλαίου»
THE LIFO TEAM
Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Πολιτισμός / Ο Ντε Νίρο λέει ότι η Αριάνα Γκράντε είναι η πιο αστεία συμπρωταγωνίστριά του

Η Αριάνα Γκράντε πρωταγωνιστεί στο νέο «Meet the Parents» δίπλα στον Μπεν Στίλερ και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο Ντε Νίρο είπε ότι είναι ίσως η πιο αστεία συμπρωταγωνίστρια με την οποία έχει δουλέψει ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ολίβια Ροντρίγκο ανοίγει τη νέα της εποχή με το «Drop Dead» στις Βερσαλλίες

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφόρησε το «Drop Dead» με φόντο τις Βερσαλλίες

Η Ολίβια Ροντρίγκο επέστρεψε με το «Drop Dead», το πρώτο τραγούδι από το τρίτο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου. Το βίντεο, σε σκηνοθεσία της Πέτρα Κόλινς, γυρίστηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών.
THE LIFO TEAM
Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Πολιτισμός / Σιωπή, αμαρτία και θέαμα: τι ακριβώς κάνει τώρα ο Μαουρίτσιο Κατελάν

Ο φετινός Απρίλιος του Μαουρίτσιο Κατελάν είχε απ’ όλα: ένα βουβό γκαλά στο Σικάγο, μια γραμμή εξομολόγησης και τον πεσμένο Πάπα του σε νέα έκδοση 666 αντιτύπων. Το αποτέλεσμα δεν ήταν απλώς μια ακόμη πρόκληση, αλλά μια νέα υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο ο Ιταλός καλλιτέχνης μετατρέπει την τέχνη σε δημόσιο τελετουργικό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Tom Waits και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Πολιτισμός / Οι Massive Attack επέστρεψαν με τον Τομ Γουέιτς και έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς

Το Boots on the Ground, η πρώτη νέα κυκλοφορία των Massive Attack από το 2020 και η πρώτη πρωτότυπη ηχογράφηση του Τομ Γουέιτς από το 2011, βγήκε στις 16 Απριλίου μαζί με ένα επτάλεπτο φιλμ από εικόνες διαδηλώσεων και επιχειρήσεων της ICE στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Πολιτισμός / Η Πόλα Ρέγκο δεν ζωγράφισε ποτέ μικρές, ευγενικές παρηγοριές

Η έκθεση Paula Rego: Story Line που άνοιξε στη Victoria Miro στο Λονδίνο δεν επιστρέφει απλώς στα σχέδια μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας. Ανοίγει ξανά έναν ολόκληρο κόσμο από γυναίκες, παραμύθια, βία, επιθυμία και σκοτεινή τρυφερότητα, την ώρα που ο γιος της προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το αλλόκοτο σύμπαν που άφησε πίσω της.
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ Bernard-Henri Lévy

Πολιτισμός / Γαλλία: Πάνω από 100 συγγραφείς εγκαταλείπουν ιστορικό εκδοτικό οίκο λόγω του ακροδεξιού ιδιοκτήτη

Στην πρωτοφανή αυτή μαζική αποχώρηση συμμετέχουν δεκάδες γνωστοί συγγραφείς, μεταξύ των οποίων ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy και η φεμινίστρια συγγραφέας Virginie Despentes
THE LIFO TEAM
ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2026: Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Design και την Αρχιτεκτονική επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Η φετινή θεματική «Διαπραγμάτευση, όχι Συμβιβασμός. Ο Σχεδιασμός ως Διάλογος ανάμεσα στη Γη, την Τεχνολογία και τον Άνθρωπο» μας καλεί να επανεξετάσουμε την αρχιτεκτονική ως συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε πολλαπλούς συντελεστές.
THE LIFO TEAM
Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Πολιτισμός / Η Ζάχα Χαντίντ και το τίμημα του να μη μικραίνεις

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, το αρχείο με τα 1.200 ρούχα της Ζάχα Χαντίντ στο Λονδίνο δεν φωτίζει απλώς τη «fashion πλευρά» της. Φέρνει ξανά μπροστά μια γυναίκα που έκανε τη φόρμα τρόπο παρουσίας και ξανανοίγει ένα γνώριμο ερώτημα: πόσες γυναίκες αρχίζουν να διαβάζονται ως πρόβλημα τη στιγμή ακριβώς που σταματούν να μικραίνουν τον εαυτό τους;
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πλάκα μας κάνουν; Η κόρη της Μαντόνα είναι φυσική καλλονή με εντελώς διαφορετικές αναλογίες.Η Gaga ναι μεν είναι γοητευτική, αλλά με τίποτα όμορφη. Όποτε έχει εμφανιστεί και είναι όμορφη, την έχουν αναλάβει 50 μάστορες και εξήντα μαθητάδες, μέχρι όταν το ρολόι σήμαινε μεσάνυχτα η χρυσοποίκιλτη άμαξα γινόταν πάλι κολοκύθα...!Μη δουλευόμαστε τώρα!...Επίσης η μία είναι 1,55 (Gaga) και η άλλη 1,70 που είναι, μία ακόμη, σημαντική διαφορά.
Υποκείμενο εντελώς αυτό που γράφεις. Στα νιάτα της η gaga μια χαρά ήταν, όπως και η κόρη της Μαντόνα. Εμένα προσωπικά, δεν μου κάνει καμία αίσθηση για καμία από τις δύο, να πω ότι είναι κούκλα. Είναι δυο όμορφες κοπέλες (για τη gaga αναφέρομαι στα νιάτα της, για να κάνω μια δίκαιη σύγκριση). Επίσης, το ύψος δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, αν κάποιος ή κάποια έχει πανέμορφα χαρακτηριστικά.
Υποκειμενική η σύγκριση μεταξύ τους δεν είναι. Είναι αντικειμενικότατη και δεν μοιάζουν καθόλου.Το ύψος το ανέφερα ως ένα τυπικό χαρακτηριστικό που έχει σημασία ως προς τη σύγκριση μεταξύ τους, καθώς λόγω σημαντικής διαφοράς ύψους, αλλάζουν και κάποιες αναλογίες. Όχι πως παίζει ρόλο στην εμφάνιση, ανεξάρτητα.Προσωπικά, η Gaga μου αρέσει πάρα πολύ ως φυσική παρουσία. Την θεωρώ πολύ γοητευτική και ερωτική.Ό,τι ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο είναι περί της άστοχης σύγκρισης και ομοιότητας μεταξύ τους.Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα των δύο ως σύντροφο, την Gaga θα επέλεγα. Εκτός της εμφάνισης, (κυρίως) λόγω προσωπικότητας και ηλικίας.Τα τελευταία χρόνια η Gaga είναι κάτι πολύ διαφορετικό απ΄ό,τι μας παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της. Πολύ προσγειωμένη, ώριμη, συμπαθητική.