Τα Φιλαράκια: Η σέλφι των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ στο Instagram

Τα Φιλαράκια: Η σέλφι των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ στο Instagram Facebook Twitter
1

Μια μικρή επανένωση των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ, που πρωταγωνίστησαν στην σειρά του NBC Τα Φιλαράκα, προκάλεσε πάταγο στο Instagram. 

Η Κόρτνεϊ Κοξ που υποδύθηκε την Μόνικα Γκέλερ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την συνάντησή της με τους Ματ Λε Μπλανκ (Τζόι Τριμπιάνι) και Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ Γκριν). «Είναι μια σπάνια βραδιά και την αγαπώ», έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A rare night and I love it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Η σέλφι έχει μέχρι τώρα συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια likes και αναρίθμητα σχόλια και ενώ η συζητήσεις για τη θρυλική σειρά έχουν φουντώσεις καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα της στο Tribeca TV Festival. Παρά τα σενάρια που ήθελαν τους δημιουργούς της σειράς να σκέφτονται το 'reboot' ή το 'reunion' της, οι ίδιοι απέκλεισαν κατηγορηματικά τα ενδεχόμενα

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Βενετία, ο Ανδρέας Αγγελιδάκης τυλίγει το ελληνικό περίπτερο με αλυσίδες

Πολιτισμός / Στη Βενετία, ο Ανδρέας Αγγελιδάκης τυλίγει το ελληνικό περίπτερο με αλυσίδες

Αλυσίδες, κόκκινο νέον, Frankie Goes to Hollywood και ο Ζακ Κωστόπουλος μέσα στο ελληνικό περίπτερο της Βενετίας. Με το Escape Room, ο Ανδρέας Αγγελιδάκης δεν στήνει απλώς μια εντυπωσιακή εγκατάσταση, αλλά ένα δωμάτιο απόδρασης για την ίδια την ελληνική εικόνα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Sylvia Sleigh ζωγράφισε γυμνά σώματα χωρίς να τα κάνει λάφυρα

Πολιτισμός / Η Sylvia Sleigh ζωγράφισε γυμνά σώματα χωρίς να τα κάνει λάφυρα

Μια μικρή έκθεση στο Λονδίνο φέρνει ξανά στο φως το The Bridge, έναν σπάνια ιδωμένο πίνακα της Sylvia Sleigh από το 1963: μια νεοϋορκέζικη απάντηση στην Κοιμωμένη Αφροδίτη και μια υπενθύμιση ότι η Ουαλή ζωγράφος άλλαξε το γυμνό σώμα στην τέχνη χωρίς να του αφαιρέσει την ομορφιά, την επιθυμία ή την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
Steven Meisel: Το εκθαμβωτικά αγενές Λονδίνο της Stella Tennant, της Bella Freud και της Isabella Blow

Πολιτισμός / Πληθωρικές υπάρξεις και ευδαίμονες μελαγχολικοί: Τα σπάνια πορτρέτα του Στίβεν Μάιζελ από το Λονδίνο των 90s

Στο Photo London 2026, ο Στίβεν Μάιζελ επιστρέφει στο Λονδίνο των 90s: η Στέλλα Τέναντ, η Μπέλα Φρόιντ, η Πλαμ Σάικς, η Όνορ Φρέιζερ και η Ιζαμπέλα Μπλόου επιστρέφουν ως πληθωρικές υπάρξεις και ευδαίμονες μελαγχολικοί, μέσα από τη θρυλική σειρά "Anglo-Saxon Attitude" της British Vogue. Μια σπάνια έκθεση για τη στιγμή που η μόδα είχε ακόμη αγένεια, αριστοκρατική παραμόρφωση και καθαρό μαγνητισμό.
THE LIFO TEAM
Όταν η διαφθορά αγοράζει Πικάσο: Η Μαλαισία ανέκτησε έργα τέχνης του σκανδάλου 1MDB

Πολιτισμός / Οι Πικάσο και Μιρό που αγοράστηκαν με κλεμμένο δημόσιο χρήμα επιστρέφουν στη Μαλαισία

Η Μαλαισία ανέκτησε τέσσερα έργα τέχνης που φέρονται να αγοράστηκαν με χρήματα από το σκάνδαλο 1MDB, ανάμεσά τους έργα των Πάμπλο Πικάσο και Ζοάν Μιρό. Τα έργα θα παραδοθούν στην Εθνική Πινακοθήκη της χώρας, ενώ οι αρχές αναζητούν ακόμη πίνακες των Ματίς, Πικάσο και Νταλί.
THE LIFO TEAM
Ο Χρήστος Στέργιογλου και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης στο 54ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Μπιενάλε Βενετίας 2026 με τις «ΙΑΧΕΣ» των Ταξιάρχη Δεληγιάννη και Βασίλη Τσιουβάρα

Πολιτισμός / Η παράσταση «ΙΑΧΕΣ» στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Μπιενάλε Βενετίας 2026

Στο 54ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Μπιενάλε Βενετίας 2026, που διευθύνει ο Willem Dafoe, θα παρουσιαστεί η παράσταση «ΙΑΧΕΣ» των Ταξιάρχη Δεληγιάννη και Βασίλη Τσιουβάρα, γεγονός που αποτελεί μια σημαντική στιγμή εξωστρέφειας για την ελληνική δραματουργία.
THE LIFO TEAM
Τι θα γινόταν αν ένα μουσείο έπαιρνε στα σοβαρά τα παιδιά;

Πολιτισμός / Τι θα γινόταν αν ένα μουσείο έπαιρνε στα σοβαρά τα παιδιά;

Το KinderKunstLabor στο Σανκτ Πόλτεν της Αυστρίας δεν είναι ούτε παιδότοπος ούτε κλασικό μουσείο. Είναι ένας χώρος σύγχρονης τέχνης για παιδιά έως 12 ετών, που σχεδιάστηκε με τη συμμετοχή παιδιών από νηπιαγωγεία και σχολεία.
THE LIFO TEAM
Η Μπίλι Άιλις και ο Νατ Γουλφ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Πολιτισμός / Η Μπίλι Άιλις και ο Νατ Γουλφ έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η Μπίλι Άιλις και ο Νατ Γουλφ εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της νέας 3D συναυλιακής ταινίας της Hit Me Hard and Soft: The Tour. Η ταινία, που συν-σκηνοθέτησε η Άιλις με τον Τζέιμς Κάμερον, βγαίνει στις αίθουσες στις 8 Μαΐου.
THE LIFO TEAM
Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα πρωταγωνιστήσει στο νέο φιλμ του Άρι Άστερ

Πολιτισμός / Η Σκάρλετ Γιόχανσον περνά από τους δεινόσαυρους στον κόσμο του Άρι Άστερ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον θα πρωταγωνιστήσει στο Scapegoat, τη νέα ταινία του Άρι Άστερ για την A24. Ο δημιουργός των Hereditary, Midsommar και Beau Is Afraid επιστρέφει με πρωτότυπο σενάριο και ένα ακόμη μυστικό project, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την πλοκή.
THE LIFO TEAM
«Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Πολιτισμός / «Η τέχνη της Ρωσίας είναι αίμα»: Οι Pussy Riot μπλόκαραν το ρωσικό περίπτερο στη Βενετία

Οι Pussy Riot και η FEMEN διαδήλωσαν έξω από το ρωσικό περίπτερο της Μπιενάλε Βενετίας, καθυστερώντας την πρόσβαση για περίπου μισή ώρα. Η επιστροφή της Ρωσίας στη διοργάνωση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ευρωπαϊκές πιέσεις.
THE LIFO TEAM
Σαρλότ Γκενσμπούρ, Έντγκαρ Ραμίρες και Άναμπελ Γουάλις σε σατιρική κωμωδία με φόντο την Αντίπαρο

Πολιτισμός / Πλούσιοι, φάρσες και χάος στην Αντίπαρο: Η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου μοιάζει με ελληνικό εφιάλτη πολυτελείας

Σε μια πολυτελή βίλα στην Αντίπαρο, οι ειδυλλιακές διακοπές μιας παρέας πλούσιων Βρετανών μετατρέπονται σε χάος, όταν μια φάρσα πάει θεαματικά στραβά. Το Oh, How Fun!, η νέα σατιρική κωμωδία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, θα παρουσιαστεί στο Marché du Film των Καννών, με πρωταγωνιστές τη Σαρλότ Γκενσμπούρ, τον Έντγκαρ Ραμίρες και την Άναμπελ Γουάλις.
THE LIFO TEAM
Η Ροσαλία μετατρέπει την pop αρένα σε όπερα, μπαλέτο και τελετουργία

Πολιτισμός / Η Ροσαλία αποθεώνεται από τις κριτικές για το Lux Tour στο Λονδίνο

Οι δύο sold out εμφανίσεις της Ροσαλία στο O2 του Λονδίνου προκάλεσαν ενθουσιώδεις κριτικές, με το Lux Tour να περιγράφεται ως ένα απαιτητικό, θεαματικό και ασυνήθιστα φιλόδοξο pop show που ενώνει όπερα, μπαλέτο, techno ένταση, θρησκευτική εικονογραφία και την κλίμακα μιας μεγάλης συναυλιακής υπερπαραγωγής.
THE LIFO TEAM
Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Πολιτισμός / Τα όμορφα αγόρια του Hernan Bas ταξιδεύουν σαν να μην υπάρχει κόσμος

Η έκθεση The Visitors ανοίγει στις 7 Μαΐου στο Ca' Pesaro της Βενετίας, με πάνω από 30 νέους πίνακες του Κουβανοαμερικανού καλλιτέχνη. Οι νεαροί άνδρες του Hernan Bas, όμορφοι, αμήχανοι και συχνά ενοχλητικοί, γίνονται η εικόνα μιας εποχής που αγγίζει τον κόσμο σαν τουριστικό προϊόν.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

σχόλια

1 σχόλια
Νομίζω πως η κατάσταση θαυμασμού με τους ηθοποιούς της τηλεοπτικής σειράς "Τα Φιλαράκια" έχει, εδώ και καιρό, αρχίζει και κουράζει. Όλοι τους αξιόλογοι ηθοποιοί που όμως έχουν πραγματοποιήσει και πολλούς, άλλους ρόλους στο ενεργητικό τους.Θεωρώ θλιβερό το γεγονός που οι παρουσίες τους συνδέονται μόνο με αυτό το, παλιακό πια, σήριαλ, που εκτός των άλλων, κυρίως οι εμφανίσεις των ιδίων πρωταγωνιστών δεν έχουν σχέση με τους τότε, καθώς μεγάλωσαν οι άνθρωποι. ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!...Σε περιστατικό που διηγήθηκε ο ηθοποιός Ματ ΛεΜπλάνκ (Joey Tribbiani) ως δυσάρεστο, τον σταμάτησε ένας νεαρός και του είπε πως μοιάζει πολύ με τον Joe Tribbiani (όχι με τον Ματ ΛεΜμλάνκ...) και τον ρώτησε εάν είναι ο πατέρας του!... Ο ΛεΜπλάνκ του απάντησε πως δεν είναι ο πατέρας αλλά ο ίδιος ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο αυτό.Προσωπικά τη σειρά αυτή δεν μπορώ να την παρακολουθώ πια, παρότι αξιολογότατη και πολύ έξυπνη για την εποχή της (με στοιχεία της τότε εποχής), όπως έγραψα και πριν, πάλιωσε. Ξεκίνησε το 1994 (25 χρόνια πριν) και τερματίστηκε το 2004 (15 χρόνια πριν).Οι σημερινές ηλικίες των ηθοποιών και πόσο ήταν όταν η σειρά ολοκληρώθηκε:Τζένιφερ Άνιστον : 50 (2004: 35)Κόρτνεϊ Κοξ: 55 (2004: 40)Λίζα Βάλερι Κούντροου: 56 (2004: 41)Λίζα Βάλερι Κούντροου: 52 (2004: 37)Μάθιου Πέρι: 50 (2004: 35)Ντέιβιντ Σουίμερ: 52 (2004: 37)Μαζί με τους ηθοποιούς που μεγάλωσαν και ωρίμασαν, παραμένοντας όλοι τους γοητευτικότατοι, αξιαγάπητοι και αξιοθαύμαστοι, άλλαξαν και οι συνθήκες γενικότερα, κάτι που οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς δεν μπορούν να δεχτούν. Θέλω τους σημερινούς ηθοποιούς σε σημερινές καταστάσεις, με τίποτα την αναβίωση των συγκεκριμένων ρόλων που τους έχουν "στοιχειώσει" και που ευτυχώς είναι κάτι που δεν θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς, αλλά και τους ίδιους τους ηθοποιούς.