25 χρόνια Friends: Οι δημιουργοί της σειράς εξηγούν γιατί δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ το πολυπόθητο reunion

25 χρόνια Friends: Οι δημιουργοί της σειράς εξηγούν γιατί δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ το πολυπόθητο reunion Facebook Twitter
3

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς Friends στο Tribeca TV Festival, οι δημιουργοί της αιωνίως δημοφιλούς σειράς, δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ 'reboot' ή 'reunion' του Friends, για δύο βασικούς λόγους:

«Ο πρώτος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αποκλειστεί κάθε ιδέα αναβίωσης της σειρά είναι ότι το Friends είχε να κάνει με μια περίοδο της ζωής κατά την οποία την οικογένεια έχουν υποκαταστήσει οι φίλοι. Όταν όμως μετά δημιουργήσει κανείς τη δική του οικογένεια, όλα αλλάζουν και μαζί αλλάζουν εντελώς και οι χαρακτήρες».

«Ο δεύτερος λόγος είναι απλά ότι μοιάζει αδύνατο να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που είχαμε κάνει τότε. Κάναμε ακριβώς τη σειρά που θέλαμε να κάνουμε. Αν επιχειρούσαμε να επισκεφτούμε τους ίδιους χαρακτήρες τώρα, απλά δεν θα επρόκειτο για το ίδιο DNA και κατά πάσα πιθανότητα, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με τη σειρά όπως τη γνώρισε και την αγάπησε ο κόσμος».

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Κοιτα να δεις τωρα συμπτωση. 10+ χρονια ολο το αφηναν ασαφες, με innuendo, και μαλλον οχι αλλα ποτε δε ξερεις, κτλ. Με το που ειδαν οτι ακομη και 10 χρονια μετα πλεον βγαζει μεγαλα κερδη στα νεα καναλια (netflix amazon ktl). αποφασισαν να ανακοινωσουν οτι δεν εχει κανενα νοημα ενα sequel. Ας θυμηθουμε λιγο, οτι στα 10 χρονια που ετρεξε η εκπομπη, οικογενειες και παιδια δεν καναν στην τελευταια σεζον, αλλα : 2* παιδια ο Ross, 3 η Phoebe και 1* η Rachel. οποτε η οικογενεια δεν ηταν ποτε το προβλημα τους, ηταν απλα ενα story arc μιας σεζον.
Ακριβώς. Ό,τι κάτσει ήτανε, σεναριακά, για να πάει παρακάτω η υπόθεση. Για 'μένα, η όλη φάση χάλασε με την νέα σχέση Τσάντλερ-Μόνικας. Η σειρά, από κωμική έγινε κομεντί. Στη φράση "μοιάζει αδύνατον να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό που είχαμε κάνει τότε", διαβάζω "είναι αδύνατον να κάνουμε το επόμενο βήμα και να προχωρήσουμε σε μια δραματική πλοκή".