Στο χειρουργείο ο Ντάνιελ Κρεγκ - Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Bond 25

Στο χειρουργείο ο Ντάνιελ Κρεγκ - Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Bond 25 Facebook Twitter
0

Στο χειρουργείο οδηγείται ο Ντάνιελ Κρεγκ ύστερα από τραυματισμό του στα γυρίσματα της ταινίας Bond 25.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά από τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο επίσημος λογαριασμός της παραγωγής και του φιλμ στο Twitte.

Ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση του αστραγάλου εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζαμάικα. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα αναφέρουν πως ο Κρεγκ γλίστρησε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής με έντονη δράση.

Η γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά, ενώ ο Κρεγκ θα αναρρώνει για δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, ενημερώνει η δήλωση.

Η ταινία Bond 25, ο πλήρης τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 όπως έχει προγραμματιστεί.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM