Η Σιένα Μίλερ αποκάλυψε ότι ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν- ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή- παραχώρησε μέρος της δικής του αμοιβής, προκειμένου να πάρει η ίδια τα χρήματα που ζητούσε για την ταινία «21 Γέφυρες».

 

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο θρίλερ που βγήκε στους κινηματογράφους πέρυσι. Τώρα, ένα μήνα μετά τον θάνατο του Μπόουζμαν στα 43 του χρόνια έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η Μίλερ μίλησε για το πώς εκείνος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρει η ίδια τα χρήματα που ζητούσε για το φιλμ.

 

«Όλοι αντιλαμβάνονται την ανισότητα των αμοιβών στο Χόλιγουντ, αλλά ζήτησα ένα ποσό που το στούντιο δεν το έδινε. Και ο Τσάντγουικ κατέληξε να δωρίσει μέρος της αμοιβής του για να μου εξασφαλίσει το ποσό που είχα ζητήσει», δήλωσε στο Empire.

 

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν εκτός από πρωταγωνιστής της ταινίας ήταν και ένας από τους παραγωγούς της. Εκείνος πλησίασε την Σιένα Μίλερ, για να την εντάξει στο καστ.

 

«Ήταν φαν της δουλειάς μου, κάτι που ήταν συναρπαστικό, γιατί αυτό ήταν αμοιβαίο, από μένα για εκείνον, στο δεκαπλάσιο. Οπότε με πλησίασε για να το κάνω και ήταν μια εποχή που πραγματικά δεν ήθελα να δουλέψω άλλο. Δούλευα ασταμάτητα και ήμουν εξαντλημένη, αλλά μετά ήθελα να δουλέψω μαζί του», περιέγραψε η Σιένα Μίλερ.

 

«Επειδή δίσταζα τόσο να επιστρέψω στη δουλειά και η κόρη μου ξεκινούσε το σχολείο, ήταν μια στιγμή που δεν βόλευε, οπότε είπα "Θα το κάνω αν αποζημιωθώ με τον σωστό τρόπο"», συμπλήρωσε και πρόσθεσε πως η κίνηση του Μπόουζμαν ήταν πρωτάκουστη στον χώρο του κινηματογράφου.

 

«Ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχω βιώσει. Είπε "θα πληρωθείς αυτό που σου αξίζει και αυτό που αξίζεις". Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλον σε αυτή την πόλη να συμπεριφέρεται με τόση αξιοπρέπεια και σεβασμό», δήλωσε η Σιένα Μίλερ.

 

Στην αρχή δεν ήταν σίγουρη αν θα έπρεπε να μιλήσει δημόσια για αυτό. Τελικά όμως αποφάσισε να το κάνει γιατί «πιστεύω ότι είναι μια απόδειξη του ποιος ήταν», δήλωσε, αναφερόμενη στον Μπόουζμαν.

 

Με πληροφορίες από BBC