Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Μπραντ Πιτ ζουν μια εξωτική περιπέτεια στη «Xαμένη Πόλη»

Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ και Μπραντ Πιτ ζουν μια εξωτική περιπέτεια στη «Xαμένη Πόλη» Facebook Twitter
0

Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, το τοπίο στο box-office αλλάζει ραγδαία. Όταν το West Side Story, ένα μιούζικαλ βασισμένο σε brand name πολυαγαπημένο και με τη σφραγίδα του Στίβεν Σπίλμπεργκ βγαίνει στις αίθουσες λίγο πριν τις γιορτές και καταποντίζεται εισπρακτικά, αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο οι υπερήρωες και κάποια αειθαλή franhcise, τύπου Bond και Fast and Furious μένουν ανέγγιχτα από τις συνθήκες της νέας εποχής – κι αυτά μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Η Χαμένη Πόλη (Τhe Lost City) είναι ένα project εντελώς παλιομοδίτικης λογικής πια. Παντρεύει επί της οθόνης δύο σταρ εγνωσμένης (εισπρακτικής) αξίας, τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, και στήνει γύρω τους μια εξωτική περιπέτεια με στοιχεία screwball, τύπου Ιντιάνα Τζόουνς και (περισσότερο) Κυνηγώντας το Πράσινο Διαμάντι. H Mπούλοκ υποδύεται μια συγγραφέα, η οποία μαζί με τον Τέιτουμ, ένα μοντέλο που ενσαρκώνει σε events τον ήρωα του μυθιστορήματός της, μπλέκουν σε μια περιπέτεια στη ζούγκλα, ανάλογη με εκείνη στα βιβλία της. 

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ εκτελεί χρέη κακού, ο Μπραντ Πιτ έρχεται με ένα εκτεταμένο γκεστ για να βοηθήσει την κατάσταση τόσο με το κωμικό του ένστικτο, όσο και με τον αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό του, ενώ το trailer, που μόλις κυκλοφόρησε, υποδεικνύει ένα χαριτωμένο θέαμα. Όλα καλά ως εδώ, το κοινό, όμως, πώς θα ανταποκριθεί; 

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το Jungle Cruise, μια ταινία παρεμφερούς λογικής με τον Ντουέιν Τζόνσον και την Έμιλυ Μπλαντ – διαβάστε την κριτική μας εδώ. Τα 210 εκατομμύρια δολάρια που σημείωσε το φιλμ στο παγκόσμιο box office μοιάζουν υπεραρκετά, ωχριούν, όμως, μπρος σε άλλα πρωταγωνιστικά οχήματα του Τζόνσον και, με δεδομένο ότι κόστισε περίπου τόσα για να κατασκευαστεί, η παραγωγή μπήκε μέσα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM