Πώς αυτοκτόνησε ο Μπουρντέν - Τα πρώτα στοιχεία από τις γαλλικές αρχές

Πώς αυτοκτόνησε ο Μπουρντέν - Τα πρώτα στοιχεία από τις γαλλικές αρχές Facebook Twitter
Getty Images/Ideal Image
0

Ο εισαγγελέας της Κολμάρ γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών ο Άντονι Μπουρντέν, ο Αμερικανός σεφ που έγινε παγκοσμίως γνωστός με την τηλεοπτική εκπομπή γαστρονομίας «Parts Unknown». 

Ο Κριστιάν ντε Ροκινί ντι Φαγέλ δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο Μπουρντέν βρέθηκε απαγχονισμένος στο πολυτελές ξενοδοχείο Chambard, όπου διέμενε στο Κάισερσμπεργκ, προσθέτοντας σήμερα πως αυτοκτόνησε στο μπάνιο χρησιμοποιώντας τη ζώνη από το μπουρνούζι του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως υπήρχε και άλλος μέσα στο δωμάτιο.

Επίσης ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε σημάδια βίας πάνω στο σώμα του διάσημου σεφ.

Τέλος σημείωσε πως πραγματοποιούνται τοξικολογικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων και ούρων, για να διαπιστωθεί εάν ο Μπουρντέν είχε πάρει ουσίες ή φάρμακα πριν αυτοκτονήσει.

Δεν έγινε γνωστό εάν βρέθηκε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας του αυτόχειρα.

Οι αρχές ερευνούν ώστε να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που ίσως απαντήσουν στο πώς ο Άντονι Μπουρντέν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο Άντονι Μπουρντέν εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιό του από τον Γάλλο φίλο του, Ερίκ Ριπέρ, τον συνιδιοκτήτη και σεφ του Bernardin, ενός εκ των διασημότερων εστιατορίων των ΗΠΑ, στη Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζικά τηλεφωνήματα στα κέντρα αυτοκτονιών μετά τον θάνατο του Μπουρντέν - Τι αποκαλύπτει η μητέρα του

Διεθνή / Μαζικά τηλεφωνήματα στα κέντρα αυτοκτονιών μετά τον θάνατο του Μπουρντέν - Τι αποκαλύπτει η μητέρα του

Τα δυσάρεστα νέα για το χαμό του σεφ και παρουσιαστή, αλλά και της σχεδιάστριας μόδας Κέιτ Σπέιντ, έχουν προκαλέσει ένα κύμα κλήσεων προς την Εθνική Υπηρεσία Πρόληψης Αυτοκτονιών.
Άζια Αρτζέντο - Η τελευταία γυναίκα που έζησε με πάθος στο πλευρό του Άντονι Μπουρντέν

Πολιτισμός / Άζια Αρτζέντο - Η τελευταία γυναίκα που έζησε με πάθος στο πλευρό του Άντονι Μπουρντέν

Ο Άντονι Μπουρντέν έδειχνε να τα έχει όλα: φήμη, επιτυχία, πλούτη, δημοφιλία και μια αναζωογονητική και γεμάτη, πλην ιδιαίτερη σχέση, με την νεαρή ηθοποιό, κόρη του θρυλικού Ιταλού σκηνοθέτη Ντάριο Αρτζέντο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ