Το συγκινητικό μήνυμα της Άζια Αρτζέντο για τον Άντονι Μπουρντέν: «Ήταν η αγάπη μου, ο προστάτης μου»

Το συγκινητικό μήνυμα της Άζια Αρτζέντο για τον Άντονι Μπουρντέν: «Ήταν η αγάπη μου, ο προστάτης μου» Facebook Twitter
0

Συντετριμμένη με τον θάνατο του Άντονι Μπουρντέν δήλωσε η Άζια Αρτζέντο, που δημοσίευσε στο Twitter ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον διάσημο Αμερικανό σεφ, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η Ιταλίδα ηθοποιός, κινηματογραφίστρια και ακτιβίστρια δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της ένα μήνυμα όπου μεταξύ άλλων γράφει πως νιώθει «συντετριμμένη» από τον θάνατο του Μπουρντέν, ζητώντας παράλληλα στους ακολούθους της να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή αυτή τη δύσκολη στιγμή.  

«Ο Άντονι έδωσε όλο τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το υπέροχο, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε τόσους πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι εντελώς συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και τη δική μου», έγραψε στην ανάρτησή της. 


Ο Άντονι Μπουρντέν και η Άζια Αρτζέντο ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017 από τότε που η ηθοποιός εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Parts Unknown», το οποίο γυρίστηκε στη Ρώμη. 

Νωρίς την Παρασκευή, πολύ πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του Μπουρντέν, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της να φορά μια μπλούζα που έγραψε «Fuck everyone», προσθέτοντας το σχόλιο «Ξέρεις ποιος είσαι». Αργότερα διέγραψε την εικόνα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δώσει κάποια εξήγηση. 

Το γραφείο του εισαγγελέα της Κολμάρ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Άντονι Μπουρντέν πέθανε σήμερα το πρωί σε πολυτελές ξενοδοχείο του Κάισερσμπεργκ, στην ανατολική Γαλλία, αναφέροντας ως αιτία θανάτου τον «απαγχονισμό». 

Ο Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία όπου ετοίμαζε ένα επεισόδιο για τη σειρά του στο CNN «Parts Unknown». Ο στενός του φίλος Ερίκ Ριπέρ, ο Γάλλος σεφ, τον βρήκε αναίσθητο στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο του στη Γαλλία.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM