Ο σταρ του «The Big Bang Theory», Jim Parsons παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του στη Νέα Υόρκη

Ο σταρ του «The Big Bang Theory», Jim Parsons παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
0

Ο ηθοποιός Jim Parsons, γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως Σέλντον Κούπερ από την μεγάλη επιτυχία της αμερικανικής σειράς «Big Bang Theory», παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του, Todd Spiewak, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στα αμερικανικά ταμπλόιντς.

Toν Μάιο του 2012, ο 44χρονος ηθοποιός έκανε coming out κάπως αθόρυβα, όταν σε ένα κομμάτι της εφημερίδας New York Times περιγράφηκε ως «ομοφυλόφιλος και σε 10ετή σχέση».

Τα χρόνια που ακολούθησαν ο τηλεοπτικός αστέρας άρχισε να μιλά περισσότερο για τη σχέση του με τον Spiewak, τόσο σε συνεντεύξεις όσο και στα social media. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ευχαριστήριας ομιλίας του στα βραβεία Emmy το 2013 είχε αφιερώσει το βραβείο «στον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο σε όλο τον πλανήτη, Todd Spiewak».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Parsons ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie με τον σύντροφό του, γράφοντας: «Γνώρισα αυτό τον τύπο (αυτόν με το μικρόφωνο) πριν από 14 χρόνια και ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ, με διαφορά. Ένα από τα καλύτερα δώρα που μου έχει κάνει είναι ότι δεν με πηγαίνει πια να τραγουδήσω καραόκε. Επίσης, νομίζω ότι αυτή η selfie έχει τραβηχτεί με φωτογραφική κάμερα, καθώς τα τηλέφωνά μας δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό τότε #todd #επέτειος».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εστιατόριο και χώρο διασκέδασης «Rainbow Room» στη Νέα Υόρκη. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM