Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ακυρώνει συναυλίες σε Πράγα, Μιλάνο και Μασσαλία λόγω «ζητημάτων με τη φωνή του»

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ακυρώνει συναυλίες λόγω «ζητημάτων με τη φωνή του» Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA
0

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ακύρωσε μια σειρά από συναυλίες λόγω «φωνητικών προβλημάτων», λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του, σε αυτό που περιέγραψε ως «άψογο» καιρό στο Σάντερλαντ – όπου τραγούδησε εν μέσω βροχής.

Ο Αμερικανός αστέρας, 74 ετών, ανέβαλε τις εμφανίσεις του στη Μασσαλία, την Πράγα και το Μιλάνο για το επόμενο δεκαπενθήμερο, με την ευρωπαϊκή του περιοδεία να ξεκινά και πάλι στη Μαδρίτη στις 12 Ιουνίου. 

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, είπε ότι «αναρρώνει καλά» και αυτός και η E Street Band «ανυπομονούν να ξαναρχίσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία τους στα ευρωπαϊκά στάδια». Μετά από «περαιτέρω εξέταση» και «διαβούλευση», ανέφερε επίσης η δήλωση, οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο Μπρους «δεν θα έπρεπε να τραγουδήσει για τις επόμενες 10 ημέρες». 

Με νέα του ανάρτηση χθες Δευτέρα, ωστόσο, ο ίδιος υπόσχεται στους θαυμαστές του να επιστρέψει δυναμικά από τη Μαδρίτη, λέγοντας «We will rock you to the ground»!

Ο Σπρίνγκστιν είχε παίξει στο Stadium of Light του Σάντερλαντ την Τετάρτη, όπου παραδέχτηκε ότι ο καιρός ήταν ιδιαίτερα υγρός. Παραλαμβάνοντας βραβείο στα Ivor Novello του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη, είπε: «Μόλις βγήκαμε από το αεροπλάνο στο Σάντερλαντ χθες το βράδυ, (είχε) άσχημος καιρός. Οδηγώντας στην καταιγίδα, τον άνεμο που φυσάει, φυσάει, φυσάει και στέκεται… μπροστά μου, στη βροχή, συνειδητοποίησα: Αυτοί είναι οι άνθρωποι μου».

Ο Σπρίνγκστιν αφιέρωσε επίσης στο κοινό το τραγούδι του Thunder Road, αφού ο Sir Paul McCartney του παρουσίασε την υποτροφία του στην Ακαδημία Ivors.

Οι νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες εμφανίσεις του θα ανακοινωθούν σύντομα, σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram, και όποιος ζητά επιστροφή χρημάτων «θα μπορεί να το κάνει, στην τιμή που αγόρασε αρχικά τα εισιτήρια». Ωστόσο, εγείρεται ζήτημα και για όσους έχουν προγραμματίσει να παρακολουθήσουν τις συναυλίες που ακυρώθηκαν και να ταξιεδέψουν ειδικά για τον σκοπό αυτό, από κάθε άκρη τις Ευρώπης, κλείνοντας αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή επί τούτου.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Μπρους Σπρίνγκστιν χρειάστηκε να αναβάλλει συναυλίες του στις ΗΠΑ, αφού είχε αρρωστήσει, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και τον Μάρτιο του 2023, για άλλα θέματα. Στην πρώτη του μεγάλη περιοδεία μετά από έξι χρόνια τον είδε να παίζει μια συναυλία στο Hyde Park του Λονδίνου, τον Ιούλιο του 2023.

Με πληροφορίες από Skynews.com

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Πολιτισμός / «Η μόδα προσφέρει μια αίσθηση χαράς σε δύσκολους καιρούς» - Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του

Λίγες ώρες πριν την επίδειξή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το 2024, ο Τζόρτζιο Αρμάνι μίλησε για όλα όσα η μόδα αντιπροσωπεύει για τον ίδιο και το τι μπορεί να προσφέρει μέσω αυτής στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Πολιτισμός / Ένας από τους φτερωτούς λέοντες του Αγίου Μάρκου στη Βενετία έχει φτιαχτεί εν μέρει στην Κίνα

Η ισοτοπική ανάλυση διαπιστώνει ότι το μετάλλευμα χαλκού προήλθε από τη λεκάνη του ποταμού Γιανγκτσέ, ενώ το άγαλμα θα μπορούσε να είναι ένας επαναχρησιμοποιημένος φύλακας τάφου της δυναστείας των Τανγκ
LIFO NEWSROOM
Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Πολιτισμός / Ο Αντρέα Μποτσέλι μάγεψε με τη φωνή του την ιστορική Σαμαρκάνδη

Κάτω από τον νυχτερινό ουρανό της αρχαίας ουζμπεκικής πόλης, η φωνή του Ιταλού τενόρου αντήχησε μπροστά στην πλατεία Ρεγκιστάν – έναν χώρο που εδώ και αιώνες αποτελεί την καρδιά του πολιτισμού του Δρόμου του Μεταξιού
LIFO NEWSROOM
Το ΜΕΤ ανακοίνωσε τη μεγάλη έκθεση του 2026 αφιερωμένη στον Ραφαήλ

Πολιτισμός / Το ΜΕΤ ανακοίνωσε τη μεγάλη έκθεση του 2026 αφιερωμένη στον Ραφαήλ

Το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται για την έκθεση «Ραφαήλ: Υψηλή Ποίηση», τη μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τον δάσκαλο της Αναγέννησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Αρονόφσκι, Στίβεν Κινγκ και Κουρόσαβα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αρονόφσκι, Στίβεν Κινγκ και Κουροσάβα από αύριο στους κινηματογράφους

Η αναδρομή στην crime κωμωδία των ‘90s του «Caught Stealing», το φιλμικό ανάλογο μιας ζεστής αγκαλιάς που λέγεται «Life of Chuck», το γουντιαλενικής ιδιοσυγκρασίας «Trois Amies» και το αξεπέραστο «Ran» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ