Ο Μπραντ Πιτ «αντεπιτίθεται» και ζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ «αντεπιτίθεται» και ζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί Facebook Twitter
Το ζευγάρι στα EE British Academy Film Awards 2014 στο Λονδίνο (Chris Jackson/Getty Images)
0

Ο Μπραντ Πιτ επιδιώκει από κοινού την επιμέλεια των έξι παιδιών του μετά τον πολύκροτο χωρισμό από την Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα της απάντησης του στην αίτηση διαζυγίου της Τζολι που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.


Η κίνηση αυτή έρχεται αφότου η Τζολί ζήτησε πλήρη φυσική επιμέλεια των παιδιών, τα οποία είναι ηλικίας μεταξύ οκτώ και δεκαπέντε ετών.


Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε «αδιάλλακτες διαφορές», όταν στις 19 Σεπτεμβρίου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ την ίδια ώρα οι εκθέσεις δείχνουν ότι ο Πιτ είναι υπό διερεύνηση σχετικά με το περιστατικό που τον εμφανίζει βίαιο εναντίον του γιου του Μάντοξ στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε όλη η οικογένεια.

Ένας οργανισμός παιδικής πρόνοιας στο Λος Άντζελες εξετάζει τι συνέβη κατά τη διάρκεια του συμβάντος σε μια ιδιωτική πτήση στα μέσα Σεπτεμβρίου, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Μπραντ Πιτ «αντεπιτίθεται» και ζητά κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί Facebook Twitter

Οι ηθοποιοί είχαν συνάψει μια προσωρινή συμφωνία, ώστε ο Πιτ μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά του, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Αν και το αποτέλεσμά της έρευνας θα κρίνει την τελική απόφαση του δικαστηρίου, τα διεθνή μίντια σημειώνουν πως συνήθως τα δικαστήρια της Καλιφόρνια κρίνουν υπέρ της κοινής κηδεμονίας σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτή χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η «αντεπίθεση» του Μπραντ Πιτ ο οποίος ως τώρα εμφανιζόταν συγκαταβατικός και ήπιος απέναντι στις αξιώσεις της πρώην συζύγου του.

Η απάντηση του Πιτ δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό του ζευγαριού όπως το πώς θα χωριστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Αναφέρει, επίσης την 15η Σεπτέμβρη ως την ημέρα του χωρισμού τους, μία ημέρα μετά τον υποτιθέμενο καβγά στο αεροπλάνο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ