Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία 

Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία  Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Κέντρικ Λαμάρ ηγείται των υποψηφιοτήτων για τα 51α Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (ΑΜΑs) 2025 με συνολικά 10 υποψηφιότητες.

Διεκδικεί, μεταξύ άλλων, διάκριση στις κατηγορίες Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Άλμπουμ της Χρονιάς και Τραγούδι της Χρονιάς.

Τον Λαμάρ ακολουθούν ο Post Malone με οκτώ υποψηφιότητες, η Μπίλι Άιλις και οι Chappell Roan και Shaboozey, με επτά υποψηφιότητες η καθεμία. 

Η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία ΑΜΑs από τότε που διοργανώθηκε η πρώτη τελετή απονομής, το 1974, φέτος έχει έξι υποψηφιότητες.

Οι Μπένσον Μπουν, Τζέλι Ρολ, Λόλα Γιανγκ, Σαμπρίνα Κάρπεντερ, Ζακ Μπράιαν, Γκρέισι Έιμπραμς Doechii, Tyla διεκδικούν βραβείο στα ΑΜΑs για πρώτη φορά φέτος.  Τέλος, ο Hozier έχει πέντε υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων για το Τραγούδι της Χρονιάς με το «Too Sweet» και ο Αγαπημένος Άνδρας Ποπ Καλλιτέχνης.

Για τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία ψηφίζει το κοινό και τιμά τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή σήμερα.

Οι υποψηφιότητες βασίζονται στις βασικές αλληλεπιδράσεις με θαυμαστές, όπως αντικατοπτρίζονται στα charts του Billboard, πωλήσεις streaming, άλμπουμ και τραγουδιών, ραδιοφωνικές εκπομπές και εισπράξεις περιοδειών.

Η τελετή απονομής θα προβληθεί στο CBS και το Paramount+ στις 26 Μαΐου.
 

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ