Ο Hugh Jackman μιλά για τον καρκίνωμα στη μύτη του και προειδοποιεί για τη χρήση αντηλιακού

Ο Hugh Jackman μιλά για τον καρκίνωμα στη μύτη του και προειδοποιεί για τη χρήση αντηλιακού Facebook Twitter
0

"Ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν δεν φοράς αντηλιακό. Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Η ηπιότερη μορφή καρκίνου αλλά σοβαρή, όπως και να έχει. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ και κάντε τακτικά τσεκ-απ".

Με αυτό το μήνυμα να συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στο λογαριασμό του στο Instagram και στην οποία εμφανίζεται με ένα χανζαπλάστ στη μύτη, ο διάσημος ηθοποιός Hugh Jackman έθιξε εκ νέου το θέμα με το καρκίνωμα που έχει εκεί και εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να προειδοποιήσει για ακόμη μια φορά σχετικά με τις συνέπειες που έχει η μη χρήση αντηλιακού.

Ο 47χρονος Αυστραλός ηθοποιός, από το 2013 οπότε και εμφάνισε το συγκεκριμένο καρκίνωμα, έχει κάνει 4 σχετικές επεμβάσεις για να το αφαιρέσει, με την τωρινή να ανεβάζει τον αριθμό στις 5.

An example of what happens when you don't wear sunscreen. Basal Cell. The mildest form of cancer but serious, nonetheless. PLEASE USE SUNSCREEN and get regular check-ups.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Hugh Jackman έχει αποδώσει την ασθένειά του στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιούσε αντηλιακό κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων στην Αυστραλία. "Είναι πάντα λίγο σοκ μόνο να ακούς τη λέξη 'καρκίνος'. Σαν Αυστραλός, [ο καρκίνος του δέρματος] είναι για μένα πολύ συνηθισμένο. Δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό μεγαλώνοντας οπότε ήμουν βασικός υποψήφιος για κάτι τέτοιο" έχει σχολιάσει στο παρελθόν.

Σήμερα υποβάλλεται σε ιατρικούς ελέγχους κάθε τρεις μήνες και προωθεί μια σειρά αντηλιακών για παιδιά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ