Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει το ριμέικ της νοτιοκορεάτικης κωμωδίας «Save the Green Planet»

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει το ριμέικ της νοτιοκορεάτικης κωμωδίας «Save the Green Planet» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με την Element Pictures για το ριμέικ της cult νοτιοκορεατικής κωμωδίας φαντασίας του 2003 «Save the Green Planet», όπως αναφέρει αποκλειστικά το Variety.

Τα γυρίσματα της νέας παραγωγής που θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Λάνθμος αναμένονται να ξεκινήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή έναν απογοητευμένο νεαρό άνδρα που απάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία, για τον οποίο πιστεύει ότι είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής. Ακολουθεί ένα brain game μεταξύ του απαγωγέα, της αφοσιωμένης φίλης του, ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ και του επιχειρηματία.

Ο Λάνθιμος έχει ήδη έτοιμη την επόμενη ταινία του, με τίτλο «Kinds of Kindness», όπου θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Έμα Στόουν και τον Γουίλεμ Νταφόε, αλλά και με τον Ευθύμη Φιλίππου στο σενάριο.

H ταινία του «Poor Things» πριν από λίγα 24ωρα κέρδισε πέντε BAFTA ενώ είναι υποψήφια για Όσκαρ σε 11 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α΄ Γυναικείου Ρόλου (Έμα Στόουν) και Σχεδιασμού Παραγωγής και Μοντάζ.


 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM