Ο Β. Παπακωνσταντίνου απαντά για τα 16.500 ευρώ και την εταιρία στη Βουλγαρία

Ο Β. Παπακωνσταντίνου απαντά για τα 16.500 ευρώ και την εταιρία στη Βουλγαρία Facebook Twitter
12

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πληρώθηκε με 16.500 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης για τη συμμετοχή του στις γιορτές της Παλιάς Πόλης, τον Σεπτέμβριο του 2015, με παραστατικό εταιρείας με βουλγαρικό ΑΦΜ και έδρα τη γειτονική χώρα, ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε δημοσίως επί του θέματος.

Αφού αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας "Σε αυτή την παράσταση πήραμε σκηνοθέτη από τη Βουλγαρία, Παντελή Βούλγαρη τον λένε", στη συνέχεια δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για τη συμφωνία" συμπληρώνοντας πως ξέρει να ξεχωρίζει "τι είναι νόμιμο και τι ηθικό". "Αν το γνώριζα, ειλικρινά, θα είχα αντιδράσει" τόνισε ο Β. Παπακωνσταντίνου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με το ποσό της αμοιβής, ο ίδιος σχολίασε: "Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι φορολογημένη ήδη. Τα λεφτά δεν είναι 16.500 ευρώ, είναι τα μισά, 8.000 ευρώ και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μακάρι να είχα τέτοια μεροκάματα!".

Δείτε το βίντεο:

Πολιτισμός
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Banksy Βηθλεέμ Ξενοδοχείο

Πολιτισμός / Walled Off Hotel: Το ξενοδοχείο του Banksy στη Βηθλεέμ επαναλειτουργεί με μήνυμα ειρήνης

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το τείχος στη Δυτική Όχθη, είχε μείνει κλειστό μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023 και τον πολέμο που ακολούθησε στη Γάζα
THE LIFO TEAM
Merriam-Webster: Το αμερικάνικο λεξικό βρήκε τη λέξη της χρονιάς και σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη

Πολιτισμός / Merriam-Webster: Το αμερικάνικο λεξικό βρήκε τη λέξη της χρονιάς και σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη

Η λέξη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον 18ο αιώνα με τη σημασία της μαλακής λάσπης, όμως με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε ώστε να περιγράφει γενικότερα κάτι χαμηλής αξίας
THE LIFO TEAM