Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε ποδήλατο παρέα με τη «φίλη και ηρωίδα» Γκρέτα Τούνμπεργκ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε ποδήλατο παρέα με τη «φίλη και ηρωίδα» Γκρέτα Τούνμπεργκ Facebook Twitter
0

Βόλτα με ποδήλατα έκαναν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Γκρέτα Τούνμπεργκ, με τον γνωστό ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας να γνωστοποιεί το γεγονός με μία ενθουσιώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Ήταν καταπληκτικό που είδα την Γκρέτα Τούνμπεργκ, φίλη μου και μία από της ηρωίδες μου, την περασμένη εβδομάδα και που κάναμε μία βόλτα με τα ποδήλατα στη Σάντα Μόνικα μαζί», έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναφέροντας ακόμα ότι ήταν ενθουσιασμένος που σύστησε την ακτιβίστρια από τη Σουηδία στην κόρη του. «Συνέχισε να εμπνέεις, Γκρέτα», έγραψε ο Σβαρτσενέγκερ στο μήνυμά του.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σβαρτσενέγκερ συναντά την Τούνμπεργκ. Τον Μάιο σε διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή που οργάνωσε στη Βιέννη ο δημοφιλής ηθοποιός τοποθετήθηκε και η Γκρέτα Τούνμπεργκ καλώντας την ανθρωπότητα να «αλλάξει τα πάντα»

Την περασμένη εβδομάδα η Γκρέτα Τούνμπεργκ συναντήθηκε και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του ίδιου στο πλάι της Τούνμπεργκ, δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον «χάρη στην Γκρέτα και στους νέους ακτιβιστές». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ