ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Νέες καταγγελίες κατά του Κέβιν Σπέισι - 19χρονος τον κατηγορεί ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε πάρτι

Νέες καταγγελίες κατά του Κέβιν Σπέισι - 19χρονος τον κατηγορεί ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά σε πάρτι Facebook Twitter
0

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι καταγγελίες γύρω από τον διάσημο ηθοποιό Κέβιν Σπέισι. Ένας ακόμη νεαρός άντρας βγήκε μπροστά και αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση τον Ιούλιο του 2016 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στη Βοστόνη, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του διάσημου ηθοποιού.

Για την ακρίβεια, το θέμα είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις από τον Οκτώβριο όταν η μητέρα του φερόμενου ως θύματος, του 18χρονου Γουίλ Λιτλ, Χέδερ Άνρου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είχε ανεβάσει σχετική ανάρτηση στο Twitter, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για τον γιο της.

Σήμερα (8/11), έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της Μίτσελ Γκαραμπέντιαν, η Άνρου εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς ο γιος της έπεσε θύμα επίσης σ' ένα μπαρ στο Ναντάκετ.

«Τον Ιούλιο του 2016, αργά το βράδυ, ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι επιτέθηκε σεξουαλικά στον γιο μου, στο εστιατόριο Club Car στη νήσο Ναντάκετ» δήλωσε η Άνρου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Βοστόνη.

«Ο Σπέισι τον κερνούσε το ένα ποτό μετά το άλλο και μόλις ο γιος μου μέθυσε πέρασε στη δράση και του επιτέθηκε. Έχωσε το χέρι του στο παντελόνι του και έπιασε τα γεννητικά του όργανα».

Σύμφωνα με την Άνρου, παρά τις προσπάθειες του νεαρού να τον απωθήσει, ο Σπέισι επέμεινε και ζήτησε από τον νεαρό να τον ακολουθήσει σε ένα άλλο πάρτι.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο ηθοποιός πήγε στην τουαλέτα, διευκρίνισε η μητέρα του.

Μια γυναίκα, «η οποία παρατήρησε πόσο αναστατωμένος έδειχνε» προσέγγισε τον γιο της και τον συμβούλεψε να «φύγει τρέχοντας— κι αυτό έκανε». Κατόπιν πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του, εξήγησε η Άνρου.

Η γυναίκα σημείωσε ότι ο γιος της δεν κατέθεσε μήνυση εκείνη τη στιγμή, καθώς φοβόταν.

«Την περασμένη εβδομάδα» όταν οι καταγγελίες σε βάρος του βραβευμένου με Όσκαρ πρωταγωνιστή ήρθαν στο φως, ο γιος της πήγε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.

Ερωτηθείσα σχετικά η αστυνομία της νήσου Ναντάκετ, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, επισήμανε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι μια μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση έχει κατατεθεί, χωρίς να έχει «εγγράφως την άδεια του θύματος».

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τώρα το Χόλιγουντ τρέμει για το ποιος θα είναι ο επόμενος και πού θα τελειώσει όλο αυτό

Διεθνή / Τώρα το Χόλιγουντ τρέμει για το ποιος θα είναι ο επόμενος και πού θα τελειώσει όλο αυτό

To ντόμινο που προκάλεσαν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς στο Χόλιγουντ αποκάλυψε πόσο μεγάλο και βρώμικο ήταν το κρυμμένο για χρόνια παρασκήνιο της λαμπερής βιομηχανίας.
Ο δημιουργός του House of Cards σπάει τη σιωπή του: «Δεν είχα ιδέα!»

TV & Media / Ο δημιουργός του House of Cards σπάει τη σιωπή του: «Δεν είχα ιδέα!»

O Beau Willimon, o άνθρωπος που έδωσε δεύτερη ζωή στη σειρά - θρύλο του Netflix μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο Σπέισι, ωστόσο, ο Τύπος διατηρεί τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο ήταν ενήμερος για τη δράση του
LIFO NEWSROOM
Περί σεξουαλικής παρενόχλησης, εφηβικού ερωτισμού και άλλων δαιμονίων

Στήλες / Περί σεξουαλικής παρενόχλησης, εφηβικού ερωτισμού και άλλων δαιμονίων

Μερικές ενδεχομένως ανόσιες σκέψεις πάνω στην ερωτική επιθυμία -από την αθωότερη ως την απεχθέστερη εκδοχή της- καθώς και τις κοινωνικές νόρμες με αφορμή το πρόσφατο «Χόλιγουντγκεϊτ»
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ