Μοντέλο ισχυρίζεται πως στα 16 της είχε σεξουαλική σχέση με τον Γούντι Άλεν

Μοντέλο ισχυρίζεται πως στα 16 της είχε σεξουαλική σχέση με τον Γούντι Άλεν Facebook Twitter
0

Όταν ήταν 16 ετών, το 1976, η Babi Christina Engelhardt που στη συνέχεια έγινε μοντέλο, πλησίασε τον Woody Allen στη Νέα Υόρκη και του έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της. Αυτό οδήγησε σε μια σχέση οκτώ ετών με τον σκηνοθέτη όπως ισχυρίζεται σήμερα.

Εκείνη την εποχή ο σκηνοθέτης ήταν 41 ετών και η Engelhardt περιέγραψε την εμπειρία στο The Hollywood Reporter, λέγοντας ότι έχει ανάμεικτα  συναισθήματα σχετικά με τη σχέση τους.

Αν και ο Allen δεν ζήτησε να μάθει ποτέ την ηλικία της, του είχε δηλώσει ότι ήταν ακόμα μαθήτρια στο γυμνάσιο στο New Jersey.

Μοντέλο ισχυρίζεται πως στα 16 της είχε σεξουαλική σχέση με τον Γούντι Άλεν Facebook Twitter
H Babi Christina Engelhardt σε φωτογράφιση στα 17 της

«Αυτό που με έκανε να μιλήσω είναι ότι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δώσω μια προοπτική», δήλωσε η Engelhardt. «Δεν θέλω να του επιτεθώ και δεν το κάνω για να τον μειώσω. Μιλώ για την ιστορία αγάπης μου. Αυτό που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω», λέει.

Η Engelhardt λέει ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αυτή και ο Allen συναντήθηκαν μόνο στο διαμέρισμά του και ποτέ δεν μίλησαν για το έργο του.

Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης τους, λέει ότι ο Allen άρχισε να φέρνει στο σπίτι δύο «όμορφες, νεαρές κυρίες» για ερωτικά τρίγωνα.

Στη συνέχεια, τέσσερα χρόνια μετά, η Engelhardt λέει ότι ο Allen την σύστησε στη «φίλη» του Mia Farrow, κάτι το οποίο σόκαρε το μοντέλο που κάνει τις αποκαλύψεις.

Μοντέλο ισχυρίζεται πως στα 16 της είχε σεξουαλική σχέση με τον Γούντι Άλεν Facebook Twitter

Η Engelhardt ισχυρίζεται επίσης πως συμμετείχε σε ερωτικές συνευρέσεις με τον Allen και Farrow, επειδή φοβόταν πως αν δεν το έκανε κινδύνευε να τον χάσει. 

Περιγράφει τις κοινές τους στιγμές στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη αναφέροντας πως εκείνη την περίοδο δεν είχε πρόβλημα και πως είχε αρχίσει να γοητεύεται από την κατάσταση. Ωστόσο λέει πως όταν η σχέση τους τελείωσε αισθάνθηκε πως ήταν ένα παιχνίδι του Allen.

Ο σκηνοθέτης δεν έχει ακόμη σχολιάσει το δημοσίευμα και τα όσα λέει η φερόμενη ως πρώην ερωμένη του.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε μέρος κιονόκρανου που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Πολιτισμός / Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε κιονόκρανο που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ο επαναπατρισμός του κιονόκρανου κατέστη δυνατός χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας Γερμανίδας, η οποία το κατείχε από τη δεκαετία του 1960, μετά από περισυλλογή του από την περιοχή του Λεωνιδαίου
LIFO NEWSROOM
Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM
Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM