May December: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας με τις Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ

ταινια Facebook Twitter
Φωτ.: imdb
0

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «May December».

Πρόκειται για την ταινία που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «May December» είναι οι Νάταλι Πόρτμαν, Τζούλιαν Μουρ και Τσαρλς Μέλτον. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τοντ Χέινς, ενώ η ταινία η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Μαίρη Λετουρνό, Αμερικανίδας δασκάλας που κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση με έναν 12χρονο μαθητή της. Σύμφωνα με το Variety, αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου και στη συνέχεια στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου.

Το τρέιλερ ξεκινά με την 35χρονη ηθοποιό Ελίζαμπεθ, (Νάταλι Πόρτμαν), που αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο βασισμένο στο πραγματικό πρόσωπο, την Γκρέισι Άθερτον-Γιου, (Τζούλιαν Μουρ). Όταν η Ελίζαμπεθ δέχεται την ερώτηση «πώς επιλέγεις τους ρόλους σου;» εκείνη απαντά:. «Θέλω να βρω έναν χαρακτήρα, που είναι δύσκολο εκ πρώτης όψεως... να τον καταλάβεις. Γεννήθηκε ή δημιουργήθηκε μετά;».

Στη συνέχεια, στην προσπάθειά της να γνωρίσει καλύτερα την Γκρέισι η Ελίζαμπεθ μένει στο σπίτι της στη Σαβάνα. Εκεί η Ελίζαμπεθ έρχεται αντιμέτωπη με τη σχέση της Γκρέισι με τον νεαρό σύζυγό της Τζο Γιου (Τσαρλς Μέλτον). Το τρέιλερ προϊδεάζει για το πώς η φιλόδοξη ηθοποιός αρχίζει να χάνεται μέσα στους περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς της Γκρέισι και του Τζο.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Πάιπερ Κούρντα, Ελίζαμπεθ Γιού, Κόρι Μίχαελ Σμιθ, Ντ. Γ. Μόφετ, Ντρου Σάιντ, και Τζόσελυν Σέλφο. Το σενάριο υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Σάμι Μπερτς με παραγωγούς, μεταξύ άλλων, τους Γουίλ Φέρελ, Τζέσσικα Έλμπαουμ και Νάταλι Πόρτμαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ