Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης

Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης Facebook Twitter
7

Η αξία της Βασίλισσας της ποπ Μαντόνα ανέρχεται σε πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια. Συνεπώς η εικόνα αυτή δεν είναι συνηθισμένη γιατί απαθανατίστηκε στην οικονομική θέση πτήσης.

Η 59χρονη σταρ, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στη Λισαβόνα για χάρη τους γιου της, πέταξε με πτήση της Air Portugal επιστρέφοντας από το Λονδίνο. Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως ο επιβάτης που την εντόπισε αναφέρει πως ήταν στην οικονομική θέση της οποίας τα εισιτήρια ξεκινούν από 50 ευρώ.

Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης Facebook Twitter

Η Μαντόνα δεν είχε καθόλου μακιγιάζ και είχε αποχωριστεί ακόμη και τα μαύρα της γυαλιά τα οποία δεν βγάζει ποτέ όταν θέλει να περάσει απαρατήρητη.

Η σταρ ταξίδευε μόνη της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον είχε βρεθεί στο Λονδίνο για να δει τον γιο της Ρόκο Ρίτσι.

Η φωτογραφία πάντως σόκαρε πολλούς φανς στο Twitter που αναρωτήθηκαν για τους λόγους που η Μαντόνα, μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες του πλανήτη, δεν επέλεξε μια ιδιωτική πτήση ή έστω να ταξιδέψει στην πρώτη θέση.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Μυστικά του Θησαυροφυλακίου: Στο φως τα πολύτιμα αντικείμενα ενός άβατου για πρώτη φορά στο κοινό

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τα Μυστικά του Θησαυροφυλακίου: Στο φως τα πολύτιμα αντικείμενα ενός άβατου

Από το άβατο του θησαυροφυλακίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών στις βιτρίνες: Χρυσά και ασημένια κοσμήματα υψηλής αρχαιολογικής και καλλιτεχνικής αξίας φωτίζουν την αρχαία Αχαΐα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τζον Σίνγκερ Σάρτζεντ: Ένας φεμινιστής (;) ζωγράφος και ένα πορτρέτο που αμφισβήτησε τις σεξουαλικές συμβάσεις της εποχής του

Πολιτισμός / Ο Σάρτζεντ ζωγράφιζε τις γυναίκες πέρα από τις σεξουαλικές συμβάσεις των καιρών τους

Κι όμως, υπήρχαν εποχές που τα πορτρέτα γυναικών θεωρούνταν προκλητικές, μόνο και μόνο επειδή εκείνες δεν έκρυβαν τη ζωντάνια, τη σεξουαλικότητα και τις επιθυμίες τους
NEWSROOM
Επεξεργασία σε πορτρέτο καλλονής

Πολιτισμός / Προσωπογραφία καλλονής της βρετανικής αριστοκρατίας είχε υποστεί... «θεραπεία τύπου Kylie Jenner»

Ποιος είπε ότι οι παλιοί δεν «πείραζαν» τα χαρακτηριστικά τους; Απλώς τότε δεν υπήρχαν φίλτρα και αισθητικές επεμβάσεις και τις αλλαγές τις έκανε -καμιά φορά- ο καλλιτέχνης που φιλοτεχνούσε το πορτρέτο τους
NEWSROOM