Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης

Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης Facebook Twitter
7

Η αξία της Βασίλισσας της ποπ Μαντόνα ανέρχεται σε πάνω από 800 εκατομμύρια δολάρια. Συνεπώς η εικόνα αυτή δεν είναι συνηθισμένη γιατί απαθανατίστηκε στην οικονομική θέση πτήσης.

Η 59χρονη σταρ, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στη Λισαβόνα για χάρη τους γιου της, πέταξε με πτήση της Air Portugal επιστρέφοντας από το Λονδίνο. Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως ο επιβάτης που την εντόπισε αναφέρει πως ήταν στην οικονομική θέση της οποίας τα εισιτήρια ξεκινούν από 50 ευρώ.

Κι όμως, αυτή είναι η Μαντόνα στην οικονομική θέση πτήσης Facebook Twitter

Η Μαντόνα δεν είχε καθόλου μακιγιάζ και είχε αποχωριστεί ακόμη και τα μαύρα της γυαλιά τα οποία δεν βγάζει ποτέ όταν θέλει να περάσει απαρατήρητη.

Η σταρ ταξίδευε μόνη της και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον είχε βρεθεί στο Λονδίνο για να δει τον γιο της Ρόκο Ρίτσι.

Η φωτογραφία πάντως σόκαρε πολλούς φανς στο Twitter που αναρωτήθηκαν για τους λόγους που η Μαντόνα, μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες του πλανήτη, δεν επέλεξε μια ιδιωτική πτήση ή έστω να ταξιδέψει στην πρώτη θέση.

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM