Κέβιν Κόστνερ, Μεγάλη Ανατριχίλα και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Κέβιν Κόστνερ, Μεγάλη Ανατριχίλα και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
H Κλέλια Ανδριολάτου στον Τελευταίο Ταξιτζή του Στέργιου Πάσχου
0

Κι ενώ το Inside Out 2 έχει φτάσει σε μόλις 12 μέρες μια ανάσα από τα 300 χιλιάδες εισιτήρια και αποτελεί ήδη τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με μια σειρά από ελκυστικές επιλογές.

Το A Quiet Place: Day One μπορεί να μη σας καθηλώσει με την αγωνία του, αλλά σίγουρα θα σας κάνει να συγκινηθείτε. Οι γατόφιλοι σπεύσατε, συμμετέχει ένας απίθανος γάτος σε σημαντικό ρόλο.

To Ηorizon: An American Saga – Chapter 1 είναι το πρώτο κεφάλαιο ενός πολυδάπανου, προσωπικού οράματος του Κέβιν Κόστνερ. Λογαριασμό θα κάνουμε όταν δούμε και το δεύτερο μέρος στο τέλος του καλοκαιριού, από το πρώτο κρατάμε έναν δημιουργό που δεδομένα αγαπά το είδος του γούεστερν και μια απόπειρα αναπαραγωγής ενός θεάματος τηλεοπτικής λογικής στη μεγάλη οθόνη – για καλό και για κακό.

To Little Wicked Letters σηματοδοτεί τη συνάντηση δυο μεγάλων κυριών της βρετανικής υποκριτικής, της Ολίβια Κόλμαν και της Τζέσι Μπάκλεϊ, οι οποίες να θυμίσουμε ότι είχαν υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετική ηλικία στο Lost Daughter της Μάγκι Τζίλενχαλ.

Κέβιν Κόστνερ, Μεγάλη Ανατριχίλα και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους Facebook Twitter
To Little Wicked Letters σηματοδοτεί τη συνάντηση δυο μεγάλων κυριών της βρετανικής υποκριτικής, της Ολίβια Κόλμαν και της Τζέσι Μπάκλεϊ.

Ο Τελευταίος Ταξιτζής του Στέργιου Πάσχου είναι μια ταινία που θα συζητηθεί, για εμάς έχει σοβαρά προβλήματα, καθώς το βλέμμα του φακού ταυτίζεται με εκείνο του χαρακτήρα, αλλά κάποιοι βρήκαν αρετές στην ταινία, από την οποία ξεχωρίζουμε ερμηνευτικά την Κλέλια Ανδριολάτου.

Από επανεκδόσεις αυτή την εβδομάδα έχουμε The Big Chill, μια ταινία γενιάς με σάουντρακ που ακούστηκε όσο λίγα, αλλά και The Straight Story, την πιο στρωτή και απλή (αλλά όχι και απλοϊκή) ταινία του Ντέιβιντ Λιντς.

Τέλος, το Panda Bear in Africa φιλοδοξεί να κλέψει μερίδα του οικογενειακού κοινού από το Inside Out 2 που αναφέραμε στην αρχή.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM