Καναδάς: Ο Τρουντό φωτογραφίζεται παρέα με δύο μωρά πάντα και ξετρελαίνει το ίντερνετ (φωτό + video)

Καναδάς: Ο Τρουντό φωτογραφίζεται παρέα με δύο μωρά πάντα και ξετρελαίνει το ίντερνετ (φωτό + video) Facebook Twitter
0

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τρούντο επισκέφτηκε πριν από μερικές ώρες το ζωολογικό κήπο του Τορόντο για την τελετή ονοματοδοσίας των πρώτων μωρών πάντα που γεννιούνται σε καναδικό έδαφος.

Τα μικρά πάντα που γεννήθηκαν στις 13 Οκτωβρίου της περασμένης χρονιάς, βαφτίστηκαν Jia Panpan και Jia Yueyue  που στα κινεζικά σημαίνουν «Καναδική Ελπίδα» και «Καναδική Χαρά».

Η μαμά τους είναι η Er Shun, ένα γιγαντιαίο πάντα που ζει προσωρινά στο ζωολογικό κήπο του Τορόντο, έχοντας έρθει από την Κίνα.

Τα δίδυμα κρατούνταν σε ειδική αίθουσα μητρότητας από την μέρα που γεννήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθούν σε κοινή θέα για το κοινό.

Τον περασμένο Γενάρη, τα μωρά πάντα συμπλήρωσαν 100 μέρες ζωής, περνώντας το κρίσιμο σημείο για την επιβίωση τους.

Ο Καναδός πρωθυπουργός που ήταν παρόν στην τελετή ονοματοδοσίας δήλωσε ενθουσιασμένος για τη γνωριμία του με τα μικρά και ανέρτησε αρκετές φωτογραφίες από τη συνάντηση στα social media.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταινίες σπουδαίων δημιουργών στην έναρξη και τη λήξη του 64oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / «Στη φωτιά» και «Πεσμένα φύλλα» Οι ταινίες έναρξης και λήξης του 64oυ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Έναρξη με την ταινία του Γαλλο-βιετναμέζου Τραν Αν Χουνγκ που κέρδισε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στις Κάννες και λήξη με τη νέα δημιουργία του αγαπημένου Φινλανδού Άκι Καουρισμάκι.
NEWSROOM