Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα

Ήταν η Μάγκυ στο ιταλικό Master Chef; Το Twitter ανακάλυψε μια περίεργη ομοιότητα Facebook Twitter
10

Μετά από σερί αντρικών νικών, χθες, η Μάγκυ Ταμπακάκη -η μοναδική γυναίκα παίκτρια που κατάφερε να παραμείνει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής- κέρδισε στην αναμέτρησή της με τον Χρήστο Γλωσσίδη και για το έπαθλο "Silver Award" των 10.000 ευρώ. 

Δικός της coach ήταν ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μαγειρικές της ικανότητες και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παίκτρια δεν ήταν επαγγελματίας σεφ. 

Όμως, αυτή η δήλωσή του μάλλον άνοιξε την όρεξη του Twitter, που μάλλον είχε καιρό για... ψάξιμο και μία μίνι έρευνα γύρω από το πρόσωπο της ωραίας κυρίας που κέρδισε το βραβείο. Και πολύ σύντομα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες της από την Ιταλία και τις σπουδές της πάνω στη μαγειρική, αλλά και από το ιταλικό Master Chef. 

Και μπορεί η πρώτη φωτογραφία να πρόκειται απλώς για κάποια περίεργη ομοιότητα παίκτριας με την ελληνίδα διαγωνιζόμενη, ωστόσο η δεύτερη είναι από την ιστοσελίδα επετηρίδας αποφοίτων της σχολής μαγειρικής του Τορίνο "SCUOLA DI CUCINA".

Βέβαια, η διαγωνιζόμενη δεν έχει κρύψει το ιταλικό παρελθόν της, ωστόσο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν αφορμή για συζητήσεις στο Twitter που βλέπει μετά μανίας τον διαγωνισμό, κάποιους παίκτες συμπαθεί, άλλους δεν θέλει να τους βλέπει, ενώ ενίοτε κάνει spoiler, όπως αυτά εδώ >>>  

*Δείτε επίσης: ΚΟΥΙΖ - Πόσο Master Chef είσαι; Κάνε το τεστ των 21 ερωτήσεων
Πολιτισμός
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το ποσό έχουν λυσσαξει με αυτή την Μάγκυ δεν λέγεται!!! Αυτός ο ερμος ο φεμινισμός πέρασε και δεν ακούμπησε στη χώρα. Γιατί αν στη θέση της ήταν άντρας υτε φύλλο δεν θα ακουγόταν.
Πλάκα έχετε όλοι! Αν έχει εργαστεί 2 μεροκάματα είναι επαγγελματίας? 2 μήνες μήπως? Πόσα ένσημα θέλει για να λάβει το αντίστοιχο ταγκ?Για είμαστε λοιπόν συννενοημένοι αγαπητά φανμποϋς/-γκερλς, η εν λόγω κυρία έχει περάσει από επαγγελματικού επιπέδου εκπαίδευση στη μαγειρική τέχνη. Κοινώς, έχει εκπαιδευτεί κάπου 2 χρόνια σε υψηλού επιπέδου τεχνικές, υλικά, θεωρία και πράξη, που ο πραγματικός ερασιτέχνης, όπως η μάνα μου ή γυναίκα μου στην κουζίνα της δεν έχει ούτε φανταστεί ότι υπάρχουν.
Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η Μάγκυ μαγειρεύει όπως μαγειρεύει η γιαγιά μας ή η μάνα μας. Λέμε απλώς ότι, το ότι εκπαιδεύτηκε σε σχολή δεν την κάνει επαγγελματία. Σίγουρα έχει γνώσεις, αλλά αν δε δουλέψει κανείς, δε θεωρείται επαγγελματίας. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους κλάδους. Γίνεσαι γιατρός ή δικηγόρος ή δάσκαλος αν απλώς τελειώσεις το πανεπιστήμιο? Η εμπειρία κάνει τον επαγγελματία.
Μέγα λάθος αγαπητέ/-η: Με το που τελειώνει ένας δικηγόρος/μηχανικός/γιατρός την σχολή και λάβει άδεια εξάσκησης επαγγελματος θεωρείται αυτόματα "επαγγελματίας". Η εμπειρία τον κάνει ΕΜΠΕΙΡΟ επαγγελματία και ίσως και ικανότερο.Και η ένσταση ήταν στο "ερασιτέχνης" - όχι στο αν μαγειρεύει σαν την γιαγια σου. Κάποιος που τελείωσε μια σχολή επαγγελματικής κατάρτισης, ίσως να δυσκολευται να πάρει άμεσα τον τίτλο του "επαγγελματία" με το χαρτί και μόνο, αλλά ΔΕΝ θεωρείται και "ερασιτέχνης" σαν τον οποιοδήποτε που απλά λατρεύει την μαγειρική (από το σπίτι του).
Διαφωνώ, αλλά θα το δεχτώ. Γιατί κ εγώ εχω πτυχίο, αλλά επαγγελματία θα ντρεπόμουν να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου μιας και δεν ασχολήθηκα ποτε με το αντικείμενο.Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που λέμε είναι ότι η Μάγκυ σε σύγκριση με τους άλλους υστερεί στην εμπειρία.
Βρε παιδιά, αν δεν εχει εργασιακή εμπειρία, ερασιτεχνης θεωρείται. Δεν μπορούν να το καταλάβουν μερικοί με τίποτα! Όποιος δλδ πάει δυο χρονια σε μια σχολή γίνεται chef?
δεν πρόκειται για περίεργη ομοιότητα, η Μάγκυ είναι, στην 6η σεζόν του master chef Italia. το 2016. έφτασε μέχρι τους 40, και έφυγε στη δοκιμασία με το πέστο τζενοβέζε.ε, και; προσπάθησε στην Ιταλία και μετά προσπάθησε στην Ελλάδα. μια χαρά το πάει.εφόσον δεν έχει μπει σε επαγγελματική κουζίνα και δεν έχει εργαστεί, δεν θεωρείται επαγγελματίας.