Μετά από σερί αντρικών νικών, χθες, η Μάγκυ Ταμπακάκη -η μοναδική γυναίκα παίκτρια που κατάφερε να παραμείνει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής- κέρδισε στην αναμέτρησή της με τον Χρήστο Γλωσσίδη και για το έπαθλο "Silver Award" των 10.000 ευρώ. 

 

Δικός της coach ήταν ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις μαγειρικές της ικανότητες και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παίκτρια δεν ήταν επαγγελματίας σεφ. 

 

Όμως, αυτή η δήλωσή του μάλλον άνοιξε την όρεξη του Twitter, που μάλλον είχε καιρό για... ψάξιμο και μία μίνι έρευνα γύρω από το πρόσωπο της ωραίας κυρίας που κέρδισε το βραβείο. Και πολύ σύντομα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες της από την Ιταλία και τις σπουδές της πάνω στη μαγειρική, αλλά και από το ιταλικό Master Chef. 

 

Και μπορεί η πρώτη φωτογραφία να πρόκειται απλώς για κάποια περίεργη ομοιότητα παίκτριας με την ελληνίδα διαγωνιζόμενη, ωστόσο η δεύτερη είναι από την ιστοσελίδα επετηρίδας αποφοίτων της σχολής μαγειρικής του Τορίνο "SCUOLA DI CUCINA".

 

Βέβαια, η διαγωνιζόμενη δεν έχει κρύψει το ιταλικό παρελθόν της, ωστόσο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν αφορμή για συζητήσεις στο Twitter που βλέπει μετά μανίας τον διαγωνισμό, κάποιους παίκτες συμπαθεί, άλλους δεν θέλει να τους βλέπει, ενώ ενίοτε κάνει spoiler, όπως αυτά εδώ >>>  

 

 

*Δείτε επίσης: ΚΟΥΙΖ - Πόσο Master Chef είσαι; Κάνε το τεστ των 21 ερωτήσεων