Η Τζένιφερ Άνιστον εξηγεί γιατί τα Φιλαράκια θα ήταν αποτυχία στη σημερινή εποχή

Η Τζένιφερ Άνιστον εξηγεί γιατί τα Φιλαράκια θα ήταν αποτυχία στη σημερινή εποχή Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε συνέντευξη στην Αριάνα Χάφινγκτον, όπου μίλησε αναλυτικά και με ειλικρίνεια για το πώς η τεχνολογία και τα social media έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες δεκαετίες και γιατί πιστεύει πως όλη αυτή η πρόοδος θα είχε καταστρέψει εντελώς τα Φιλαράκια. 

«Λέγαμε στην πλάκα πως αν τα Φιλαράκια δημιουργούνταν σήμερα, θα είχε μια καφετέρια γεμάτη ανθρώπους που απλά θα κοίταζαν καρφωμένοι το iPhone τους», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός. «Δεν θα υπήρχαν κανονικά επεισόδια ή συζητήσεις», συνέχισε.

Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως μερικές φορές επιτρέπει στην τεχνολογία να την «κατακτήσει», ακόμη και να παρέμβει στον ύπνο της, αφού όπως εξήγησε, με τον σύζυγό της, Τζάστιν Θερού συχνά χρησιμοποιούν εφαρμογές για διαλογισμό με αποτέλεσμα να κοιμούνται με τα κινητά τους δίπλα στο μαξιλάρι.  

Η Τζένιφερ Άνιστον εξηγεί γιατί τα Φιλαράκια θα ήταν αποτυχία στη σημερινή εποχή Facebook Twitter

Ωστόσο, λέει πως για εκείνη είναι πολύ σημαντικό να κρατά αποστάσεις από τα social media. «Για μένα είναι κάτι σαν αυτοσυντήρηση το να μην είμαι στα social media. Υπάρχουν πολλά που γράφονται για μένα εκεί έξω και αρκετά που δεν είναι καν αλήθεια. Το μυστήριο του ποιος είσαι σαν ηθοποιός κατά κάποιον τρόπο έχει διαλυθεί. Αυτό είναι το μοναδικό μέρος που έχω στην πραγματικότητα, το οποίο είναι προστατευμένο και δικό μου, κάτι σαν καταφύγιο», λέει, απαντώντας στο γιατί δεν έχει λογαριασμό σε κανένα από γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια, τα πρωινά, ο σύζυγός της είναι άμεση προτεραιότητά της συγκριτικά με το κινητό της τηλέφωνο: «Αυτός και τα σκυλιά παίρνουν την πρώτη αγκαλιά», σημειώνει.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξή της στο The Thrive Global Post:

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM