Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα»

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα» Facebook Twitter
0

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την δύσκολη χρονιά που πέρασε καθώς φέτος εκτός από τον θάνατο του πατέρα της, κλήθηκε λίγο αργότερα να διαχειριστεί και την απώλεια των δυο αγαπημένων της σκύλων. 

Ο Τζον Μπούλοκ πέθανε τον Σεπτέμβριο σε ηλικία 93 ετών, περίπου το ίδιο διάστημα που έφυγαν από την ζωή οι δυο αγαπημένοι σκύλοι της ηθοποιού, Πόπι και Ρούμπι.

Σε συνέντευξή της στην Έλεν Ντε Τζένερις η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε πως κατέληξε «στην μπανιέρα κλαίγοντας» εκείνη την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής και πώς την βοήθησαν τα δυο παιδιά της να το διαχειριστεί. 

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα» Facebook Twitter
Η Σάντρα Μπούλοκ με τον πατέρα της.

«Συνειδητοποίησα πως η ζωή συμβαίνει είτε την προγραμματίζεις είτε όχι. Είχε μόλις πεθάνει ο πατέρας μου όταν με πήρε τηλέφωνο η νταντά να μου πει πως ο σκύλος μας, η Ρούμπι, εκείνη με τα δυο πόδια, έπαθε εγκεφαλικό. Κι εγώ είμαι, "Τι; Βάλτε την σε μηχανική υποστήριξη. Κάντε κάτι". Και μου λέει, "Δεν μπορούμε, υποφέρει". Τότε σκέφτηκα πως υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Ο μπαμπάς ηρέμησε. Γυρίζουμε σπίτι», ανέφερε η 54χρονη ηθοποιός.

Στη συνέχεια είπε στην Έλεν ότι λίγο πιο μετά έλαβε ακόμη πιο άσχημα νέα. «Θυμάμαι να μπαίνει η νταντά στο δωμάτιο με ένα περίεργο βλέμμα. Την ρώτησα, "Τι έκαναν τα παιδιά;". Και μου λέει, "Πρέπει να σου μιλήσω. Κι ο άλλος σκύλος έχει όγκο στην καρδιά και θα πεθάνει σε τρεις μέρες"», πρόσθεσε η ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Και μετά μια εβδομάδα αργότερα θυμάμαι να κλαίω στην μπανιέρα και τα παιδιά να ρωτάνε, "Είναι καλά η μαμά;". Και όλοι τους έλεγαν, "Απλώς αφήστε την στην μπανιέρα, θα είναι εντάξει". Οπότε καταλαβαίνεται, αυτή είναι η ζωή, αλλά όταν χάνεις αγαπημένους, όλα αλλάζουν». 

Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε για την ταυτόχρονη απώλεια του πατέρα και των σκύλων της: «Έκλαιγα στην μπανιέρα» Facebook Twitter
Σε παλιότερη φωτογράφιση με τα δυο παιδιά της.

Η Σάντρα Μπούλοκ παραδέχθηκε πως την στήριξαν πολύ τα παιδιά της εκείνη την περίοδο. Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα το 2010 όταν υιοθέτησε τον γιο της Λούις, που είναι σήμερα 8 ετών. Το 2015 υιοθέτησε την κόρη της, την 6χρονη σήμερα Λάιλα. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε απαντήσει γιατί δεν έκανε παιδιά σε μικρότερη ηλικία, παρόλο που το ήθελε πολύ. «Θα είχα μείνει έγκυος από τα 17 μου. Ήθελα να γίνω μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία. Οπότε ένιωθα την ανάγκη και την επιθυμία να το κάνω. Η μητέρα μου το γνώριζε και με κρατούσε πάντα "κλειδωμένη"», είχε εξηγήσει η ίδια. 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Πολιτισμός / Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους Jim Queen έκανε πρεμιέρα στις μεταμεσονύχτιες προβολές των Καννών, με τον François Sagat, εμβληματική μορφή του gay πορνό, να δανείζει τη φωνή του σε έναν από τους ήρωες.
THE LIFO TEAM
Myriam Boulos: Η φωτογράφος πίσω από τις εικόνες του Harry Styles μιλά για τη Βηρυτό, το σώμα και την επιθυμία

Πολιτισμός / Myriam Boulos: Η φωτογράφος πίσω από τις εικόνες του Harry Styles μιλά για τη Βηρυτό, το σώμα και την επιθυμία

Σε νέο cover story του Dazed MENA, η Myriam Boulos μιλά για τις εικόνες που έκανε για τον Harry Styles, τη Βηρυτό, τη μόδα ως αυτοπροσδιορισμό και την επιθυμία ως μορφή αντίστασης.
THE LIFO TEAM
Ο άνθρωπος που σχεδίαζε για εκατομμύρια τώρα προσπαθεί να σχεδιάσει τη δική του ζωή

Πολιτισμός / Eugene Whang: Ο άνθρωπος πίσω από το iPhone και τα AirPods προσπαθεί τώρα να σχεδιάσει τη δική του ζωή

Ο Eugene Whang πέρασε πάνω από 20 χρόνια στην ομάδα design της Apple. Σε νέα του συνέντευξη, μιλά για τη ζωή μετά τα iPhone και τα AirPods, το σπίτι του με τον συζυγό του John Pawson και τον χρόνο ως την απόλυτη πολυτέλεια.
THE LIFO TEAM
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα

Πολιτισμός / Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα

Μέσα από σημαντικά ευρήματα και σπάνια εκθέματα, η έκθεση «Η Πύλος του Νέστορα. Ένα μυκηναϊκό βασίλειο αποκαλύπτεται» γνωρίζει στο κοινό τον κόσμο της μυκηναϊκής Μεσσηνίας και την εξέλιξη του βασιλείου που είχε κέντρο το Ανάκτορο στον Άνω Εγκλιανό.
THE LIFO TEAM
Ο Joe Bloom έβαλε ένα κόκκινο τηλέφωνο σε μια γέφυρα και έκανε το internet να ακούσει ιστορίες

Πολιτισμός / Ο Joe Bloom έβαλε ένα κόκκινο τηλέφωνο σε μια γέφυρα και έκανε το internet να ακούσει ιστορίες

Το A View from a Bridge του Joe Bloom ξεκίνησε το 2024 με ένα κόκκινο τηλέφωνο, μια γέφυρα και ανθρώπους που μιλούν από απόσταση. Σε νέα του συνέντευξη ο δημιουργός του εξηγεί πώς ένα απλό format έγινε αντίδοτο στη γρήγορη αφήγηση των social media.
THE LIFO TEAM
Queer νέοι της Πόλης του Μεξικού φωτογραφίζονται σαν άγιοι, πολεμιστές και μυθικά πουλιά

Πολιτισμός / Queer νέοι της Πόλης του Μεξικού φωτογραφίζονται σαν άγιοι, πολεμιστές και μυθικά πουλιά

Το Birds of Mexico City του Pieter Henket μετατρέπει queer νέους της μεξικανικής πρωτεύουσας σε τελετουργικές μορφές ανάμεσα στη lucha libre, τη θρησκευτική εικονογραφία, τη μόδα και την ελευθερία.
THE LIFO TEAM
Πέδρο Πασκάλ, Μάθιου ΜακΚόναχι, Όστιν Μπάτλερ στο νέο γουέστερν του Παρκ Τσαν-γουκ

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Μάθιου ΜακΚόναχι, Όστιν Μπάτλερ στο νέο γουέστερν του Παρκ Τσαν-γουκ

Το The Brigands of Rattlecreek περνά στη Warner Bros. Clockwork, το νέο specialty label της Warner, και φέρνει τον δημιουργό του Oldboy στην αμερικανική Άγρια Δύση με ένα καστ που μοιάζει σχεδόν εξωφρενικό.
THE LIFO TEAM
Η Σερ θυμήθηκε τη σκληρή απόρριψη του Μάικ Νίκολς: «Δεν είσαι ο σωστός τύπος γυναίκας»

Πολιτισμός / Η Σερ θυμήθηκε τη σκληρή απόρριψη του Μάικ Νίκολς: «Δεν είσαι ο σωστός τύπος γυναίκας»

Πριν καθιερωθεί ως ηθοποιός, η Σερ ζήτησε από τον Μάικ Νίκολς να περάσει από οντισιόν. Εκείνος δεν τη δοκίμασε καν. Λίγα χρόνια αργότερα, θα τη σκηνοθετούσε στο Silkwood, στον ρόλο που της έφερε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ.
THE LIFO TEAM
You talkin’ to me?Ο Πολ Σρέιντερ είχε «AI girlfriend» και εκείνη τερμάτισε τη συζήτηση μαζί του

Πολιτισμός / You talkin’ to me?Ο Πολ Σρέιντερ είχε «AI girlfriend» και εκείνη τερμάτισε τη συζήτηση μαζί του

Ο σεναριογράφος του Ταξιτζή δοκίμασε μια ψηφιακή σύντροφο για να καταλάβει, όπως έγραψε, την αλληλεπίδραση ανδρών και γυναικών «μέσα στο matrix». Όταν όμως άρχισε να πιέζει τα όρια του προγράμματος, η AI φίλη του τον εγκατέλειψε.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ

Πολιτισμός / «Δεν είχαμε ιδέα»: Το κανόνι από τον «Καλό, τον Κακό και τον Άσχημο» βρέθηκε σε μουσείο της Ισπανίας

Πρόκειται για το κανόνι που χρησιμοποιείται σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας, όταν ο χαρακτήρας του Κλιντ Ίστγουντ ανάβει ατάραχος το φυτίλι με το πούρο του για να σταματήσει τον Τούκο (Ίλαϊ Γουάλακ)
THE LIFO TEAM
Ο Ράμι Μάλεκ για το Όσκαρ του: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Πολιτισμός / Ράμι Μάλεκ: «Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ξέρουν πώς είναι να νιώθεις μετανάστης»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Man I Love του Άιρα Σακς στις Κάννες, ο Ράμι Μάλεκ μίλησε για τη νέα του ταινία, την αιγυπτιακή του καταγωγή και το βάρος του να γίνει ο πρώτος ηθοποιός αιγυπτιακής καταγωγής που κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM