Η Ντρου Μπάριμορ μπήκε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 για 18 μήνες: «Ήμουν εκτός ελέγχου»

Η Ντρου Μπάριμορ μπήκε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 για 18 μήνες: «Ήμουν εκτός ελέγχου» Facebook Twitter
0

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εποχή όταν νοσηλεύτηκε σε «ψυχιατρική πτέρυγα» όταν ήταν 13 ετών. 

«Πήγαινα σε κλαμπ και όχι στο σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και ήμουν εκτός ελέγχου», είπε η 46χρονη ηθοποιός στο The Howard Stern Show. 

«Οπότε, καταλαβαίνετε, μερικές φορές ήταν απλώς αστείο και μερικές φορές ήμουν τόσο θυμωμένη που έκανα μπαμ και μετά με πήγαιναν σε αυτό το "πράγμα"», συνέχισε, εξηγώντας πως το «πράγμα» ήταν μια «πλήρης ψυχιατρική πτέρυγα» όπου πέρασε 18 μήνες. 


«Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο, που λεγόταν Van Nuys Psychiatric και εκεί δεν μπορούσες να κάνεις σαχλαμάρες. Αν έκανες, είτε σε έβαζαν στο θάλαμο με τα μαξιλάρια στους τοίχους είτε σε έδεναν με λουριά», σημείωσε. 

Όπως εξήγησε προκαλούσε ταραχές επειδή ένιωθε οργή. «Ήταν ταυτόχρονα ένα ίδρυμα για παιδιά και ένα μέρος για ηλικιωμένους, οπότε είχε νεαρά κορίτσια αλλά έβλεπες και μια γυναίκα με πι να περνάει. Ήταν ξεκαρδιστικό», πρόσθεσε.  


Στη συνέχεια εξήγησε γιατί θεωρεί ότι η μητέρα της, Τζέιντ Μπάριμορ, αποφάσισε να την στείλει εκεί. «Νομίζω πως δημιούργησε ένα τέρας και δεν ήξερε τι να το κάνει», είπε. «Ήταν η ύστατη λύση της, και πραγματικά ήμουν εκτός ελέγχου, και την συγχωρώ για την επιλογή της. Προφανώς ένιωσε ότι δεν είχε πουθενά να στραφεί», σημείωσε. 

Η Ντρου Μπάριμορ αργότερα ξέκοψε εντελώς με την μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως «ο χειρότερος πόνος που γνώρισα ποτέ», αλλά κάποια στιγμή συμφιλιώθηκαν ξανά. «Νιώθω καλοσύνη απέναντι στη μητέρα μου, συμπόνοια και κατανόηση», είπε. 

Παρά της λεπτομέρειες της εμπειρίας της, η ηθοποιός είπε πως «ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, με έναν άρρωστο τρόπο, επειδή με ηρέμησε». 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM