Η Ντρου Μπάριμορ μπήκε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 για 18 μήνες: «Ήμουν εκτός ελέγχου»

Η Ντρου Μπάριμορ μπήκε σε ψυχιατρική κλινική στα 13 για 18 μήνες: «Ήμουν εκτός ελέγχου» Facebook Twitter
0

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εποχή όταν νοσηλεύτηκε σε «ψυχιατρική πτέρυγα» όταν ήταν 13 ετών. 

«Πήγαινα σε κλαμπ και όχι στο σχολείο, έκλεβα το αυτοκίνητο της μαμάς μου και ήμουν εκτός ελέγχου», είπε η 46χρονη ηθοποιός στο The Howard Stern Show. 

«Οπότε, καταλαβαίνετε, μερικές φορές ήταν απλώς αστείο και μερικές φορές ήμουν τόσο θυμωμένη που έκανα μπαμ και μετά με πήγαιναν σε αυτό το "πράγμα"», συνέχισε, εξηγώντας πως το «πράγμα» ήταν μια «πλήρης ψυχιατρική πτέρυγα» όπου πέρασε 18 μήνες. 


«Ήμουν σε ένα μέρος για ενάμιση χρόνο, που λεγόταν Van Nuys Psychiatric και εκεί δεν μπορούσες να κάνεις σαχλαμάρες. Αν έκανες, είτε σε έβαζαν στο θάλαμο με τα μαξιλάρια στους τοίχους είτε σε έδεναν με λουριά», σημείωσε. 

Όπως εξήγησε προκαλούσε ταραχές επειδή ένιωθε οργή. «Ήταν ταυτόχρονα ένα ίδρυμα για παιδιά και ένα μέρος για ηλικιωμένους, οπότε είχε νεαρά κορίτσια αλλά έβλεπες και μια γυναίκα με πι να περνάει. Ήταν ξεκαρδιστικό», πρόσθεσε.  


Στη συνέχεια εξήγησε γιατί θεωρεί ότι η μητέρα της, Τζέιντ Μπάριμορ, αποφάσισε να την στείλει εκεί. «Νομίζω πως δημιούργησε ένα τέρας και δεν ήξερε τι να το κάνει», είπε. «Ήταν η ύστατη λύση της, και πραγματικά ήμουν εκτός ελέγχου, και την συγχωρώ για την επιλογή της. Προφανώς ένιωσε ότι δεν είχε πουθενά να στραφεί», σημείωσε. 

Η Ντρου Μπάριμορ αργότερα ξέκοψε εντελώς με την μητέρα της, την οποία χαρακτήρισε ως «ο χειρότερος πόνος που γνώρισα ποτέ», αλλά κάποια στιγμή συμφιλιώθηκαν ξανά. «Νιώθω καλοσύνη απέναντι στη μητέρα μου, συμπόνοια και κατανόηση», είπε. 

Παρά της λεπτομέρειες της εμπειρίας της, η ηθοποιός είπε πως «ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη, με έναν άρρωστο τρόπο, επειδή με ηρέμησε». 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Πολιτισμός / Ένας ναός στη μνήμη των νεκρών του κορωνοϊού στη Βρετανία θα πυρποληθεί το Σάββατο 28 Μάϊου

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό θα ενθαρρύνεται να δωρίσει λέξεις, αντικείμενα ή αναμνηστικά για να κοσμήσουν τους τοίχους και τους ενδιάμεσους χώρους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ