Η NSFW στιγμή που η Florence Pugh μαθαίνει ότι είναι υποψήφια για Όσκαρ - Φωτογραφίες στο Instagram

Η NSFW στιγμή που η Florence Pugh μαθαίνει ότι είναι υποψήφια για Όσκαρ - Φωτογραφίες στο Instagram Facebook Twitter
0

Η Florence Pugh είναι φέτος υποψήφια για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου αλλά από χθες έχει καταφέρει να γίνει viral για άλλο λόγο- μια ημίγυμνη φωτογραφία της στο Instagram.

Η 24χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, που ενσαρκώνει την Έιμι στην ταινία «Little Women», αντέδρασε στα νέα πως είναι υποψήφια, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της δυο φωτογραφίες, η μια τραβηγμένη «πριν την στιγμή» και η άλλη «την στιγμή ακριβώς» που το έμαθε. 

Το δεύτερο στιγμιότυπο με την αντίδρασή της δείχνει την ηθοποιό, χωρίς μπλούζα και ξαπλωμένη στο κρεβάτι, να ουρλιάζει από χαρά. Μόνο που στην φωτογραφία έχει προσθέσει δυο emojis αβοκάντο στο στήθος της, που αποκάλυψε κατά λάθος από την χαρά της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Before the moment.. the exact moment. #nominated #forafuckingoscar!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh) στις


Οι φανς της ενθουσιάστηκαν όχι μόνο με την είδηση της υποψηφιότητάς της, σπεύδοντας να την συγχαρούν, αλλά και με την αστεία της ανάρτηση στο Instagram. 

«Η Florence Pugh που πόσταρε τις αντιδράσεις της για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ είναι η χαρά που χρειαζόμαστε και μας αξίζει σήμερα», σχολίασε η δημοσιογράφος Elly Belle. Παρόμοιο ήταν και σχόλιο του Michael Cuby, που αρθρογραφεί μεταξύ άλλων στα PAPER και Teen Vogue. «Η Florence Pugh που μαθαίνει για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ είναι η μόνη ενέργεια που χρειάζομαι σήμερα για να βγάλω την υπόλοιπη σεζόν βραβείων», έγραψε στο Twitter.


Από την πλευρά της, η νεαρή Βρετανίδα ηθοποιός χαρακτήρισε «καταπληκτική» την υποψηφιότητα που έλαβε στα φετινά Όσκαρ. «Είμαι ακόμη σε σοκ που βρέθηκα εξαρχής σε αυτήν την ταινία. Έχει φτάσει τόσο μακριά και ο κόσμος την έχει λατρέψει», είπε μιλώντας στο Entertainment Weekly.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ