Η Nicki Minaj πέταξε μέχρι την Κίνα για ένα ψεύτικο μουσικό φεστιβάλ

Η Nicki Minaj πέταξε μέχρι την Κίνα για ένα ψεύτικο μουσικό φεστιβάλ Facebook Twitter
0

Η Nicki Minaj πέταξε μέχρι την Κίνα για να συμμετάσχει, όπως νόμιζε, σε ένα μουσικό φεστιβάλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, και τελικά βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τεράστια απάτη. 

Η διάσημη τραγουδίστρια υποτίθεται πως θα έπαιζε ένα σετ 90 λεπτών στο Djakarta Warehouse Project China και πήγε αεροπορικώς μέχρι την Σαγκάη για το σόου. 

Σύμφωνα με το τοπικό Shanghaiist, το συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν ίδιο με ένα αντίστοιχο που γίνεται στο Μπαλί της Ινδονησίας, με ίδιο όνομα.

Ωστόσο οι διοργανωτές του φεστιβάλ στο Μπαλί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία διευκρίνιζαν ότι εκείνο στη Σαγκάη δεν είχε την άδεια. 

«Το φεστιβάλ που φημολογείται πως θα λάβει χώρα στη Σαγκάη στις 19 και 18 Νοεμβρίου δεν έχει άδεια για να χρησιμοποιήσει το σήμα κατατεθέν του DWP. Το DWP είναι ένα brand που ουδεμία σχέση έχει με την εκδήλωση», εξήγησαν στην ανακοίνωση. 

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ στη Σαγκάη αρνήθηκαν οποιαδήποτε παρατυπία. Τα εισιτήρια κόστιζαν μέχρι και 400 δολάρια, με την Nicki Minaj να εμφανίζεται δίπλα σε ονόματα όπως εκείνο του DJ Snake.

Ένα σετ διάρκειας 90 λεπτών από την Nicki Minaj εκτιμάται πως κοστολογείται γύρω στα 3 εκατ. δολάρια. 

Παρόλο που τελικά το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε κανονικά, η διάσημη ράπερ αρνήθηκε τελικά να εμφανιστεί όταν έμαθε όλο το παρασκήνιο. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η Nicki Minaj υποσχέθηκε να επιστρέψει στην Σαγκάη με «καλύτερο συνεργάτη», σημειώνοντας: «Θα επιστρέψω σε εσάς τους αληθινούς θαυμαστές μου στην Κίνα. Σας αγαπώ τόσο πολύ». 

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM
Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Πολιτισμός / Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Το αλουμίνιο δεν είναι απλώς το εικαστικό μέσο για τη νέα δουλειά του Σωκράτη Σωκράτους που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Eins στη Λεμεσό της Κύπρου· είναι το φάντασμα που στοιχειώνει τον καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2.400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM