Η Nicki Minaj πέταξε μέχρι την Κίνα για ένα ψεύτικο μουσικό φεστιβάλ

Η Nicki Minaj πέταξε μέχρι την Κίνα για ένα ψεύτικο μουσικό φεστιβάλ Facebook Twitter
0

Η Nicki Minaj πέταξε μέχρι την Κίνα για να συμμετάσχει, όπως νόμιζε, σε ένα μουσικό φεστιβάλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, και τελικά βρέθηκε αντιμέτωπη με μια τεράστια απάτη. 

Η διάσημη τραγουδίστρια υποτίθεται πως θα έπαιζε ένα σετ 90 λεπτών στο Djakarta Warehouse Project China και πήγε αεροπορικώς μέχρι την Σαγκάη για το σόου. 

Σύμφωνα με το τοπικό Shanghaiist, το συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν ίδιο με ένα αντίστοιχο που γίνεται στο Μπαλί της Ινδονησίας, με ίδιο όνομα.

Ωστόσο οι διοργανωτές του φεστιβάλ στο Μπαλί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία διευκρίνιζαν ότι εκείνο στη Σαγκάη δεν είχε την άδεια. 

«Το φεστιβάλ που φημολογείται πως θα λάβει χώρα στη Σαγκάη στις 19 και 18 Νοεμβρίου δεν έχει άδεια για να χρησιμοποιήσει το σήμα κατατεθέν του DWP. Το DWP είναι ένα brand που ουδεμία σχέση έχει με την εκδήλωση», εξήγησαν στην ανακοίνωση. 

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ στη Σαγκάη αρνήθηκαν οποιαδήποτε παρατυπία. Τα εισιτήρια κόστιζαν μέχρι και 400 δολάρια, με την Nicki Minaj να εμφανίζεται δίπλα σε ονόματα όπως εκείνο του DJ Snake.

Ένα σετ διάρκειας 90 λεπτών από την Nicki Minaj εκτιμάται πως κοστολογείται γύρω στα 3 εκατ. δολάρια. 

Παρόλο που τελικά το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε κανονικά, η διάσημη ράπερ αρνήθηκε τελικά να εμφανιστεί όταν έμαθε όλο το παρασκήνιο. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η Nicki Minaj υποσχέθηκε να επιστρέψει στην Σαγκάη με «καλύτερο συνεργάτη», σημειώνοντας: «Θα επιστρέψω σε εσάς τους αληθινούς θαυμαστές μου στην Κίνα. Σας αγαπώ τόσο πολύ». 

Με πληροφορίες από Dazed

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ ΚΑΙΛΙ ΤΖΕΝΕΡ CRITICS CHOICE AWARDS

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Βραβεύτηκε στα Critics Choice Awards - Το πρώτο δημόσιο «σ' αγαπώ» στην Κάιλι Τζένερ

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του, έκανε μια σπάνια και τρυφερή αναφορά στη σύντροφό του
THE LIFO TEAM
Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ