Η Μισέλ Ομπάμα απάντησε για τις αστραφτερές μπότες Balenciaga των 3.900 δολαρίων

Η Μισέλ Ομπάμα απάντησε για τις αστραφτερές μπότες Balenciaga των 3.900 δολαρίων Facebook Twitter
0

Η τελευταία εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην περιοδεία της για το βιβλίο «Becoming» συζητήθηκε έντονα κυρίως λόγω των παπουτσιών που επέλεξε- ένα ζευγάρι αστραφτερές, ψηλές μπότες Balenciaga, αξίας 3.900 δολαρίων.

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να απαντήσει για την επιλογή της να ντυθεί έτσι στην συνέντευξη που έδωσε στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Τετάρτης. 

Η Μισέλ Ομπάμα απάντησε για τις αστραφτερές μπότες Balenciaga των 3.900 δολαρίων Facebook Twitter

Παρόλο που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή Κάρι Μπράντσο από το «Sex & the City» και για πολλούς είδωλο της μόδας, εμφανίστηκε με ένα σχεδόν συντηρητικό φόρεμα, η εκκεντρικές μπότες της Μισέλ Ομπάμα ήταν εκείνες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Για την ακρίβεια, μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, οι μπότες είχαν γίνει όχι μόνο trending θέμα στο Twitter αλλά και σχεδόν sold out στο σάιτ του οίκου Balenciaga. 


Η Μισέλ Ομπάμα, όταν ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αγόραζε μόνη της τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε, οπότε αν τότε εμφανιζόταν με ένα ζευγάρι μπότες αξίας 3.900 δολαρίων θα ξεσπούσε σκάνδαλο δεδομένου πως ο μισθός του μέσου Αμερικανού δεν φτάνει αυτό το ποσό.

Σχετικά με την τωρινή απόφασή της να φορέσει το συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να  το κάνει τότε, η Μισέλ Ομπάμα εξήγησε πως πλέον νιώθει «ελεύθερη». 

«Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε κάποιο κρυφό νόημα πίσω από τις μπότες και πως απλώς της άρεσαν. «Απλώς τις βρήκα πολύ χαριτωμένες. Είπα, "Αυτές είναι πολύ ωραίες μπότες!», είπε η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM