Η Μάργκοτ Ρόμπι μετά την Barbie θα περάσει στο κινηματογραφικό «The Sims»

Η Μάργοτ Ρόμπι μετά την Barbie θα περάσει στο κινηματογραφικό «The Sims» Facebook Twitter
Μάργκοτ Ρόμπι, φωτ.: Youtube
0

Μετά την εμπορική επιτυχία που σημείωσε η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της εμβληματικής κούκλας «Barbie», η Μάργκοτ Ρόμπι ετοιμάζεται να μεταφέρει στον κινηματογράφο και το παιχνίδι «The Sims». 

H εταιρεία παραγωγής της Μάργκοτ Ρόμπι, LuckyChap θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιντεοπαιχνίδι ζωντανής προσομοίωσης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Η Electronic Arts, η οποία κυκλοφόρησε το παιχνίδι «The Sims», σύμφωνα με το Variety, θα εμπλακεί επίσης στη δημιουργική και παραγωγική διαδικασία. 

Σημειώνεται ότι σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πωληθεί πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού «The Sims» που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εικονικά «Sims» ανθρωπάκια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και προσομοιώνοντας τη ζωή τους. 

Οι θαυμαστές του παιχνιδιού με σχόλιά τους στα social media επέμειναν ότι η ταινία θα πρέπει να γυριστεί στη simlish, τη επινοημένη γλώσσα που μιλούν οι χαρακτήρες, διαφορετικά «δεν θα έχει νόημα» και σημείωσαν ότι δεν πρέπει να έχει υπότιτλους. 

Το καστ της ταινίας δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι ακόμα. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM
10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM