Η Heidi Klum παντρεύεται τον 29χρονο κιθαρίστα των Tokio Hotel

Η Heidi Klum παντρεύεται τον 29χρονο κιθαρίστα των Tokio Hotel Facebook Twitter
0

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Heidi Klum ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά καθώς ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον 29χρονο κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel.

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την Klum, με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

«Είπα το ναι», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που τη δείχνει να αγκαλιάζει το σύντροφό της ενώ αποκαλύπτει και το δαχτυλίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I SAID YES ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

Λίγο αργότερα, ο μάνατζερ του μοντέλου επιβεβαίωσε επισήμως την είδηση. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο δεν είναι γνωστές.

Η Klum είχε παντρευτεί τον στιλίστα Ric Pipino το 1995 και το 2002 ο γάμος τους τελείωσε. Στη συνέχεια και μέχρι το 2014 υπήρξε παντρεμένη με τον διάσημο μουσικό Seal και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

Για τον Κaulitz, αυτός θα είναι ο πρώτος του γάμος ενώ η σχέση του με το μοντέλο μετρά μερικούς μήνες.

Η Heidi Klum παντρεύεται τον 29χρονο κιθαρίστα των Tokio Hotel Facebook Twitter

Η διαφορά ηλικίας των 16 ετών από το σύντροφό της είναι ένα θέμα για το οποίο η Klum έχει κληθεί να απαντήσει στο παρελθόν. Η 45χρονη είχε δηλώσει πως δεν την απασχολεί καθόλου.  

«Ο φίλος μου είναι αρκετά μικρότερός μου και αυτό κάνει μερικούς να αναρωτιούνται. Δεν με απασχολεί. Το να αγχώνεσαι για την ηλικία ή τι θα πιστέψει ο κόσμος είναι κάτι που μόνο περισσότερες ρυτίδες μπορεί να φέρει», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το καλοκαίρι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM