Η Έλεν Ντε Τζένερις συνάντησε τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τι είπε για τον μικρό Άρτσι

Η Έλεν Ντε Τζένερις συνάντησε τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τι είπε για τον μικρό Άρτσι Facebook Twitter
0

Μια απρόσμενη συνάντηση με τον μικρό Άρτσι, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, είχε η Έλεν Ντε Τζένερις, που ταξίδεψε το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αποκαλύπτει η διάσημη παρουσιάστρια σε επερχόμενο επεισόδιο της εκπομπής της, δεν είχε μόνο την ευκαιρία να δει από κοντά το βασιλικό μωρό αλλά επίσης να το κρατήσει και στην αγκαλιά της. «Τάισα και κράτησα τον Άρτσι», λέει η ίδια σε διαφημιστικό σποτ της νέας σεζόν. 

Η Έλεν Ντε Τζένερις αποκάλυψε επίσης ο μικρός Άρτσι «μοιάζει με τον Χάρι - και είχε περισσότερα μαλλιά από εμένα στην ηλικία του», ενώ παρουσίασε επίσης και ένα υποτιθέμενο σκίτσο του μωρού.

Όσο για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, λέει πως «είναι καταπληκτικοί». «Είναι το πιο χαριτωμένο ζευγάρι και τόσο προσγειωμένοι. Βλέπω να δέχονται επίθεση και είναι άδικο. Είναι δύο από τους πιο προσγειωμένους και συμπονετικούς ανθρώπους, κάνουν τόσα καλά για τον κόσμο», κατέληξε η Έλεν Ντε Τζένερις.

Η 61χρονη παρουσιάστρια είχε υπερασπιστεί το βασιλικό ζεύγος μετά την έντονη κριτική που δέχθηκαν επειδή χρησιμοποίησαν το ιδιωτικό τους τζετ στις διακοπές τους στην Ευρώπη. «Φαντάσου να δέχεσαι επίθεση για όλα όσα κάνεις, όταν το μόνο που προσπαθείς είναι να κάνεις τον κόσμο καλύτερο», είχε γράψει σε μήνυμά της στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM