Η Αριάνα Γκράντε έπεσε στη σκηνή σε συναυλία: «Τα πράγματα παραπήγαιναν καλά»

Η Αριάνα Γκράντε έπεσε στη σκηνή σε συναυλία: «Τα πράγματα παραπήγαιναν καλά» Facebook Twitter
0

Η Αριάνα Γκράντε αντέδρασε με γέλια όταν έπεσε στη σκηνή, στη διάρκεια της τελευταία συναυλίας της στην Τάμπα της Φλόριντα. 

Σε βίντεο που φαίνεται η στιγμή της πτώσης και δημοσίευσε στο Twitter ένας θαυμαστής της, η 26χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να περπατά πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι, φορώντας over-the-knee μπότες με πολύ ψηλά τακούνια. Ένα παραπάτημα ωστόσο ήταν αρκετό για να χάσει την ισορροπία της, καταλήγοντας στην αγκαλιά ενός χορευτή της. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Αριάνα Γκράντε βάζει τα γέλια με την πτώση της πριν συνεχίσει το τραγούδι και την υπόλοιπη χορογραφία της.


Μετά το σόου, η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της, γράφοντας: «Ω Θεέ μου. Κλαίω [σ.σ. από τα γέλια]. Τα πράγματα παραπήγαιναν καλά». 


Σύμφωνα με τους Tampa Bay Times, η Αριάνα Γκράντε σχολίασε στο κοινό την πτώση της και αργότερα στη διάρκεια της συναυλίας, διακωμωδώντας ξανά ό,τι συνέβη. «Σας ευχαριστώ που με κάνατε να νιώσω αγάπη όταν έπεσα νωρίτερα. Έπρεπε να πέσω. Πέρασαν 87 σόου και δεν είχα πέσει ακόμη, οπότε έπρεπε να συμβεί», είπε η ίδια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM