Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να χωρίσει με τον Μπραντ Πιτ.

 

Η διάσημη ηθοποιός, που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας μια σχέση 12 ετών με και δυο χρόνια γάμου, έχει αποκαλύψει ελάχιστες λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό τους, προτιμώντας συνήθως δηλώσεις μέσω των δικηγόρων της. 

 

Ωστόσο σε νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο της εδώ και δυο δεκαετίες με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες αλλά και το ταξίδι υιοθεσίας των τριών παιδιών της, σχολίασε επίσης τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο έχουν έξι παιδιά, προ τετραετίας.

 

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε γιατί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ: «Ήταν η σωστή απόφαση»
Με όλα τα παιδιά της - Maddox, Shiloh, Vivienne Marcheline, Knox Leon, Zahara, Pax.

 

«Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου. Ήταν η σωστή απόφαση», ανέφερε στη Vogue. «Συνεχίζω να επικεντρώνομαι στο πώς [τα παιδιά] θα θεραπευτούν [από αυτή την εμπειρία]. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη σιωπή μου και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για εκείνα στα μέσ ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και το μυαλό τους. Στην πραγματικότητα είναι έξι πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί νεαροί άνθρωποι», ανέφερε η ίδια. 

 

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε γιατί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ: «Ήταν η σωστή απόφαση»
Ο Maddox με τους Brad και Angelina στην πρεμιέρα του «Invictus» το 2009.

 

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε γιατί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ: «Ήταν η σωστή απόφαση»
Zahara και Shiloh στα Nickelodeon Kids' Choice Awards, το 2015.

 

Μιλώντας για παιδιά της, τρία εκ των οποίων είναι υιοθετημένα, η Αντζελίνα Τζολί είπε ότι φροντίζει λέξεις όπως «υιοθεσία» και «ορφανοτροφείο» να έχουν θετικό πρόσημο στο σπίτι τους.

 

«Είναι σημαντικό να μιλάς ανοιχτά. "Υιοθεσία" και "ορφανοτροφείο" είναι θετικές λέξεις στο σπίτι μας. Με τα υιοθετημένα παιδιά μου, δεν μπορώ να μιλήσω για εγκυμοσύνη, αλλά τους μιλάω με λεπτομέρειες και αγάπη για το ταξίδι μέχρι να τα βρω και πώς ένιωσα όταν κοίταξα στα μάτια τους για πρώτη φορά. Όλα τα υιοθετημένα παιδιά συνοδεύονται από ένα όμορφο μυστήριο ενός κόσμου που συναντά τον δικό μας. Όταν προέρχονται από άλλη φυλή και μια ξένη χώρα, αυτό το μυστήριο, αυτό το δώρο είναι τόσο πλήρες. Δεν πρέπει ποτέ να χάσουν την επαφή με τον τόπο από τον οποίο προέρχονται. Έχουν ρίζες που εσύ δεν έχεις. Πρέπει να τις τιμήσεις και να μάθεις από αυτές. Δεν εισέρχονται στον κόσμο σου, μπαίνει ο ένας στον κόσμο του άλλου», σημείωσε. 

 

Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε γιατί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ: «Ήταν η σωστή απόφαση»
Pax, Shiloh και Maddox στην πρεμιέρα του «Unbroken», που σκηνοθέτησε η μητέρα τους, το 2014.

 

Μετά από ένα μακρύ και περίπλοκο διαζύγιο, Τζολί και Πιτ φέρεται να συμφώνησαν τελικά σε συν-επιμέλεια των παιδιών. 

 

«Προς έκπληξη πολλών κοντινών φίλων τους, η επικοινωνία τους έχει βελτιωθεί πολύ και έχουν αφοσιωθεί στην από κοινού επιμέλεια. Τα παιδιά έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό έχει πλέον τεράστια διαφορά για όλη την οικογένεια. Πλέον περνούν χρόνο και με τους δυο γονείς τους, οπότε είχε χαρούμενα και ενθουσιασμένα», ανέφερε πηγή του ζευγαριού. 

 

Με πληροφορίες από Harper's Bazaar, Entertainment Tonight

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr