H Κάιλι Τζένερ στο Playboy - Ολόγυμνη στην αγκαλιά του Τράβις Σκοτ

H Κάιλι Τζένερ στο Playboy - Ολόγυμνη στην αγκαλιά του Τράβις Σκοτ Facebook Twitter
0

Η Κάιλι Τζένερ ήταν μόλις 10 ετών όταν παρακολούθησε από κοντά την φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν για το Playboy το 2007 και τώρα έκανε το δικό της εξώφυλλο για το περιοδικό.

«Τα πας τέλεια, αγάπη!», είχε πει τότε η Κρις Τζένερ στην κόρη της, Κιμ, που φωτογραφιζόταν για το Playboy με την 10χρονη τότε Κάιλι να τις παρακολουθεί. 

H φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν για το Playboy:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Loose curls #kimkhairlooks #kimkardashian #playboy #sexyhair #kimk #glamour #longhairstyles #brunette #hairstyles #pearls #kimkardashianplayboy #kimkardashianwest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ kimkhairlooks στις


Σήμερα, περισσότερο από μια δεκαετία μετά, η 22χρονη Κάιλι φωτογραφήθηκε η ίδια για το περιοδικό, ποζάροντας ολόγυμνη μαζί με τον σύντροφό της, τον 28χρονο Τράβις Σκοτ.

Η Κάιλι Τζένερ δημοσίευσε στο Instagram μια λήψη από την αισθησιακή φωτογράφιση, κάνοντας αναφορά στην λεζάντα στις πόλεις από όπου κατάγονται τόσο εκείνη όσο και ο Τράβις. «Όταν το Χιούστον συναντά το Λος Άντζελες...», έγραψε στην φωτογραφία.

H Κάιλι Τζένερ στο Playboy - Ολόγυμνη στην αγκαλιά του Τράβις Σκοτ Facebook Twitter
Η πρώτη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Playboy

Στην φωτογραφία, η Κάιλι Τζένερ αγκαλιάζει τον ράπερ σύντροφό της, ποζάροντας εντελώς γυμνή μόνο με ένα καπέλο καουμπόι στο κεφάλι. Το υπόλοιπο μέρος του σώματός της δεν φαίνεται, εκτός από ένα μικρό σημείο των οπισθίων της. Δίπλα της ο Τράβις Σκοτ ποζάρει χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο ένα τζιν παντελόνι, ένα διαμαντένιο κολιέ και το ρολόι του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Σύμφωνα με το Playboy, το ζευγάρι περιλαμβάνεται στο τεύχος Pleasure. Την φωτογράφιση έκανε η προσωπική φωτογράφος της Κάιλι Τζένερ, Σάσα Σαμσάνοβα ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο Τράβις Σκοτ.

Οι Τζένερ και Σκοτ έχουν μαζί μια κόρη, την Στόρμι, που είναι 19 μηνών και γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Coachella το 2017.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM
«Θα αποσυρθώ μόνο όταν καρφώσουν το καπάκι στο κουτί μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

Πολιτισμός / «Θα αποσυρθώ όταν καρφώσουν το καπάκι στο φέρετρό μου» - Ο Όζι έφυγε, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της metal κλείνει

«Δεν έχετε ιδέα πώς αισθάνομαι, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» - Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του 17 ημέρες πριν πεθάνει
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΛΗ