«Το Grindr ήταν ένα αστείο», λέει τώρα ο Eminem

«Το Grindr ήταν ένα αστείο», λέει τώρα ο Eminem Facebook Twitter
0

Ο Eminem εξέπληξε αρκετούς αυτή την εβδομάδα όταν δήλωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει την gay dating εφαρμογή Grindr για να αναζητήσει σύντροφο.


Ο 45χρονος ράπερ μίλησε για τη ζωή του σε συνέντευξη στο Vulture, περιγράφοντας τον τρόπο που αναζητά πιθανό σύντροφο καθώς είναι μόνος αυτή την περίοδο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύτηκαν με τον ισχυρισμό του ότι είχε χρησιμοποιήσει το Grindr καθώς είναι εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως από ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του σταρ έσπευσε να διευκρινίσει τα σχόλιά του τραγουδιστή καθώς η δήλωση γινόταν viral.

«Επιβεβαιώνω ότι αστειεύτηκε για τη χρήση τόσο του Tinder όσο και του Grindr», δήλωσε λιτά και απέριττα ένας εκπρόσωπος του Eminem στο The Muse.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης με τον Vulture, ο Eminem υπερασπίστηκε επίσης την κριτική ότι οι στίχοι του είναι μισογυνιστικοί και ομοφοβικοί.

Νωρίτερα φέτος, ο Elton John υπερασπίστηκε επίσης τον Eminem για τις ομοφοβικές κατηγορίες>>>>

Εν τω μεταξύ, ο Eminem κυκλοφόρησε το ένατο στούντιο άλμπουμ Revival την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο συμμετέχουν οι Beyoncé, Pink και Ed Sheeran.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Πολιτισμός / Η όπερα #3 – Οι κομμένες σκηνές: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την χθεσινή εμφάνιση των Novoflot στην Αθήνα

Ο ρηξικέλευθος γερμανικός θίασος Novoflot με έδρα το Βερολίνο επισκέφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρουσιάσει τα δύο τελευταία μέρη από την ευρηματική, τριετή τριλογία του με τίτλο Η όπερα #1–#3. Απόψε η δεύτερη παράσταση.
NEWSROOM
Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ