Ο Eminem παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί Tinder και Grindr στην προσπάθειά του να βρει την αγάπη

 

Ο Eminem παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί τις δύο εφαρμογές dating για να γνωρίσει συντρόφους, μετά τα δύο διαζύγιά του με την Kim Scott.

 

Ο διάσημος ράπερ – το οποίου το αληθινό όνομα είναι Marshall Bruce Mathers III - παντρεύτηκε την πρώην γυναίκα του το 1999, όμως δύο χρόνια αργότερα πήραν διαζύγιο. Ο γάμος τους ενέπνευσε πολλά από τα κομμάτια του, συμπεριλαμβανομένου του «Kim», στο οποίο περιγράφει ότι τη σκοτώνει.

 

Παρόλο που ξαναπαντρεύτηκαν το 2006 – και χώρισαν μέσα στον ίδιο χρόνο – ο ράπερ δεν εγκατέλειψε την ελπίδα στην προσπάθειά του να βρει την αγάπη και αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τις εφαρμογές dating, συμπεριλαμβανομένου του Tinder και του Grindr, όμως αναφέρει ότι είναι δύσκολο.

 

Σε συνέντευξή του στο Vulture, ο 45χρονος ράπερ αναφέρει: «Λοιπόν, ναι. Ναι Tinder. Και Grindr. Επίσης πήγαινα και σε strip clubs».

 

«Τι να πω; Το να πηγαίνω σε strip clubs είναι ο τρόπος που γνώριζα γυναίκες. Ήταν ενδιαφέρουσα εποχή για μένα».

 

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Είναι δύσκολο. Από το διαζύγιό μου βγήκα με κάποιες γυναίκες όμως τίποτα δεν προχώρησε έτσι ώστε να θελήσω να το ανακοινώσω δημόσια».

 

Ο Eminem και η Kim έχουν μία κόρη, τη Hailie, η οποία θα κλείσει τα 22 την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο τραγουδιστής επίσης υιοθέτησε την κόρη της πρώην γυναίκας του από προηγούμενη σχέση, Whitney.

 

Ο Eminem κυκλοφορεί το τελευταίο του single, «Revival», την Παρασκευή, το οποίο αναμετρηθεί με το «Perfect for Christmas» του Ed Sheeran που βρίσκεται στην πρώτη θέση.