Grammy 2024: Τζον Μπον Τζόβι και Έιμι Γκραντ θα ανακοινώσουν τους υποψήφιους

Grammy 2024: Τζον Μπον Τζόβι και Έιμι Γκραντ θα ανακοινώσουν τους υποψήφιους Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Σε ειδική livestream εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών σταρ της μουσικής βιομηχανίας θα ανακοινωθούν στις 10 Νοεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy 2024.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες τόσο στις γενικές όσο και στις επιλεγμένες κατηγορίες των βραβείων Grammy 2024 θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Χάρβεϊ Μέισον Τζ. οι τραγουδιστές Τζον Μπον Τζόβι, Έιμι Γκραντ, Σαμάρα Τζόι, ο Τζεφ Τουίντι των Wilco και η μουσική παραγωγός Σέριλ Παβέλσκι.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στο live.Grammy.com και στο YouTube και με βίντεο στις ίδιες πλατφόρμες θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες. Η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί από CBS.

Τα βραβεία Grammy απονέμονται κάθε χρόνο από την Ακαδημία, η οποία έχει αποστολή να αναγνωρίζει την αριστεία στις τέχνες και τις επιστήμες της ηχογράφησης, να προωθεί την ευημερία της μουσικής κοινότητας και να διασφαλίζει ότι η μουσική παραμένει ανεξίτηλο συστατικό του πολιτισμού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM