Φεστιβάλ Καννών 2023: Με μαύρες σαγιονάρες στο κόκκινο χαλί η Τζένιφερ Λόρενς

Κάννες 2023: Με μαύρες σαγιονάρες στο κόκκινο χαλί η Τζένιφερ Λόρενς Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Εντύπωση προκάλεσε στο Φεστιβάλ Καννών 2023 η εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς με μαύρες σαγιονάρες στο κόκκινο χαλί. 

H Τζένιφερ Λόρενς ήταν προσκεκλημένη στο Φεστιβάλ των Καννών 2023 στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Anatomy of a Fall». Συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα του διάσημου οίκου Christian Dior με μακριά ουρά και ασορτί σάλι στα χέρια της.

Την ώρα που η Τζένιφερ Λόρενς κατέβαινε τις σκάλες στο Palis des Festivals ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε ότι κάτω από το φόρεμα φορούσε ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες. Ίσως γιατί δεν ήθελε να βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση λόγω των ατυχημάτων που είχε στο παρελθόν στο κόκκινο χαλί.

Σημειώνεται ότι το 2013, σκόνταψε στις σκάλες καθώς ανέβαινε να παραλάβει το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, με τον Χιου Τζάκμαν να της δίνει το χέρι του για να σηκωθεί. Την επόμενη χρονιά όπως αναφέρει η Dailymail έγινε ξανά το ίδιο καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί. Και δύο χρόνια αργότερα σκόνταψε και έχασε το ένα της παπούτσι καθώς έβγαινε από ένα δείπνο μετά από την ταινία της «Silver Linings Playbook» στο Λονδίνο.

Ήταν η δεύτερη εμφάνιση της Τζένιφερ Λόρενς μέσα στην ημέρα καθώς λίγες ώρες πριν είχε παρευρεθεί σε φωτογράφηση με ένα κρεμ φόρεμα του διάσημου οίκου, για το νέο της ντοκιμαντέρ «Bread and Roses».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM