FEMEN εναντίον Μαρί Λεπέν

Facebook Twitter
3

Σε μία ακόμα διαδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen, οι οποίες αυτή τη φορά τα έβαλαν με την επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρί Λε Πεν.


Με ξανθιές περούκες που λειτούργησαν ως αναφορά στην κόμμωση της Μαρί Λεπέν, και με τις λέξεις "ρατσισμός", "θανατική ποινή" και "ομοφοβία" γραμμένες στις πλάτες τους οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen φώναξαν συνθήματα έξω από την είσοδο του εκλογικού τμήματος όπου ψηφίζει η Μαρίν Λεπέν, κρατώντας πλακάτ με την επιγραφή "je suis fascist" (είμαι φασίστας) – κατά το "je suis Charlie".


Οι γυναίκες συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο της περιοχής Ενίν-Μπομόν κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών της χώρας που έλαβε χώρα χθες.

Δείτε το βίντεο της διαμαρτύριας

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

Πολιτισμός / «Σινεμά στην Ελλάδα – Ορατότης Μηδέν»: Επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα εκπέμπουν SOS

1896 επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα στην Ελλάδα υπογράφουν ανοιχτή επιστολή ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που έχουν προκύψει για την επιβίωσή τους.
LIFO NEWSROOM
H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

Πολιτισμός / H Άνα ντε Άρμας, ο Νίκολας Κέιτζ και ένας πιγκουίνος από αύριο στις αίθουσες

8 κυκλοφορίες προστίθενται στο πρόγραμμα των κινηματογράφων, ανάμεσά τους το spin-off του Τζον Γουίκ, μια ακόμα tour de force εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ και ένα crowdpleaser με τον Στιβ Κούγκαν που δύσκολα θα αφήσει μάτι στεγνό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν γινόταν στην Ελλάδα θα έβλεπες τις απανταχού Ελληνίδες μάνες να φωνάζουν "Φόρα κάτι παιδί μου θα πλευριτωθείς!" κρατώντας ένα πλεκτό ζακετάκι ανά χείρας.
Χωρίς να υπολογίσεις το γεγονός ότι θα είχε μαζευτεί πλήθος λιγούρηδων για δωρεάν οφθαλμόλουτρα και με τα γνωστά κακεντρεχή σχόλια για ορισμένα ανατομικά τμήματα των διαδηλωτριών.