FEMEN εναντίον Μαρί Λεπέν

Facebook Twitter
3

Σε μία ακόμα διαδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen, οι οποίες αυτή τη φορά τα έβαλαν με την επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρί Λε Πεν.


Με ξανθιές περούκες που λειτούργησαν ως αναφορά στην κόμμωση της Μαρί Λεπέν, και με τις λέξεις "ρατσισμός", "θανατική ποινή" και "ομοφοβία" γραμμένες στις πλάτες τους οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen φώναξαν συνθήματα έξω από την είσοδο του εκλογικού τμήματος όπου ψηφίζει η Μαρίν Λεπέν, κρατώντας πλακάτ με την επιγραφή "je suis fascist" (είμαι φασίστας) – κατά το "je suis Charlie".


Οι γυναίκες συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο της περιοχής Ενίν-Μπομόν κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών της χώρας που έλαβε χώρα χθες.

Δείτε το βίντεο της διαμαρτύριας

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM
Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια
Αν γινόταν στην Ελλάδα θα έβλεπες τις απανταχού Ελληνίδες μάνες να φωνάζουν "Φόρα κάτι παιδί μου θα πλευριτωθείς!" κρατώντας ένα πλεκτό ζακετάκι ανά χείρας.
Χωρίς να υπολογίσεις το γεγονός ότι θα είχε μαζευτεί πλήθος λιγούρηδων για δωρεάν οφθαλμόλουτρα και με τα γνωστά κακεντρεχή σχόλια για ορισμένα ανατομικά τμήματα των διαδηλωτριών.